ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον μπαγλάρωσαν για τον άγριο ξυλοδαρμό Απολλωνίστα

Το συμβάν σημειώθηκε έξω από το στάδιο «Άλφα Μεγα»

24news team

Χειροπέδες σε 24χρονο πέρασαν οι Αρχές της Λεμεσού για τον άγριο ξυλοδαρμό του νεαρού οπαδού του Απόλλωνα που σημειώθηκε στις 21/5.

Το συμβάν έλαβε χώρα με το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνα Απόλλωνα – ΑΠΟΕΛ, ο οποίος διεξήχθη τον περασμένο μήνα στο στάδιο «Άλφα Μεγα».

Θυμίζουμε πως ο 19χρονος οπαδός του Απόλλωνα, καθώς αναχωρούσε από το στάδιο με το όχημά του, δέχθηκε επίθεση από ομάδα περίπου δέκα ατόμων (σ.σ οπαδοί ΑΠΟΕΛ), προκαλώντας του μάλιστα και υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό του.

Οι δράστες, τον χτυπούσαν σε διάφορα σημεία του σώματός του ενώ τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο, σπάζοντας του δόντια. Από το μένος των χούλιγκαν, γλίτωσε ο νεαρός όταν μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ, απώθησε τα άτομα τα οποία τον ξυλοκοπούσαν, παροτρύνοντας τα να σταματήσουν και να εγκαταλείψουν το σημείο.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάκωση δοντιών άνω και κάτω γνάθου και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, έλαβε εξιτήριο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την σύλληψη του

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά αδικήματα κατά παράβαση του Περί Πρόληψης και Καταστολής της Βίας στους αθλητικούς χώρους Νόμου και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στο στάδιο «ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ» στη Λεμεσό, την 21η Μαΐου 2023, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 24χρονου.

Ο 24χρονος, φωτογραφία του οποίου είχε δοθεί στη δημοσιότητα στις 03/06/23 αφού ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες βράδυ με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X