ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστούγεννα με χιόνια και βροχές

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα δυνατό κατά διαστήµατα να παρατηρείται αραιή σκόνη.

Το απόγευµα, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια µέτριοι και παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.

Απόψε, θα παρατηρούνται και πάλι αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 15 στα ανατολικά παράλια, στους 14 στα νότια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, θα παρατηρούνται αρχικά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, ωστόσο σύντοµα ο καιρός αναµένεται να καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια θα πνέουν µέτριοι και παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά µεµονωµένες βροχές, ενώ το βράδυ πιθανό να σηµειωθούν και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Κυριακή, αναµένονται τοπικά βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως το απόγευµα και το βράδυ, ενώ σε κάποιες ορεινές περιοχές πιθανό να σηµειωθεί χιονόπτωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει γενικά πτώση και στα ορεινά αισθητή πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ