ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χωρίς παρελάσεις το φετινό καρναβάλι της Λεμεσού

Η πανδημία πλήττει και φέτος το Καρναβάλι της Λεμεσού

ΚΥΠΕ

Η πανδημία πλήττει και φέτος το Καρναβάλι της Λεμεσού, το οποίο θα προσαρμοστεί στα επιδημιολογικά δεδομένα, χωρίς την πραγματοποίηση παρελάσεων και άλλων μαζικών εκδηλώσεων.
 
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λεμεσού, κατά την ψεσινή συνεδρία του, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ότι, λόγω της πανδημίας, δεν θα διοργανωθούν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, όμως τονίζεται πως «σε καμιά περίπτωση δεν ακυρώνεται ο κορυφαίος αυτός πολιτιστικός θεσμός της πόλης μας».
 
«Με κάθε υπευθυνότητα, σε σχέση με τη δημόσια υγεία, ο Δήμος Λεμεσού θα προσαρμόσει τις φετινές εκδηλώσεις στα ισχύοντα προστατευτικά μέτρα κατά της πανδημίας», προστίθεται.
 
Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι μεγάλες μαζικές εκδηλώσεις, όπως οι εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης, η παιδική παρέλαση και η μεγάλη παρέλαση.
 
Ο Δήμος Λεμεσού προγραμματίζει και θα ανακοινώσει σύντομα, μια πλειάδα εκδηλώσεων, παραστάσεων, συναυλιών και εκθέσεων, τόσο στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο όσο και στον Χαρουπόμυλο Λανίτη.
 
«Η πόλη μας θα είναι ακόμα μια φορά έτοιμη να προσφέρει για ένα 10ήμερο χαρά και ψυχαγωγία για όλη την Κύπρο, με τον μοναδικό τρόπο του Λεμεσιανού Καρναβαλιού», καταλήγει η ανακοίνωση.  

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση