ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άστραψε και βρόντηξε ο Θεμιστοκλέους κατά Αναστασίας

Η ανάρτηση του ανεξάρτητου βουλευτή

24news team

Με την Αναστασία Παπαδοπούλου τα έβαλε μέσω ανάρτησής του ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους. 

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, ξέσπασε κατά της Αναστασίας Παπαδοπούλου, με αφορμή την παρουσίαση και δημοσιοποίηση του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και το πώς αυτό θα διδάσκεται στα σχολεία. 

Υπενθυμίζουμε ότι χθες (14/6), πραγματοποιήθηκε κοινή συνέντευξη Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Συμβουλίου «Φωνή» για την Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση. Η Αναστασία Παπαδοπούλου, είναι η πρόεδρος του συμβουλίου «Φωνή», που έχει την ευθύνη να συντονίζει όλες τις ενέργειες για την πρόληψη και την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας. 

Μέσω της ανάρτησής του, ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους διερωτάται «Από πού κι ως πού αυτή η γυναίκα παίζει ρόλο στα δημόσια πράγματα της χώρας; Είναι επειδή απλά και μόνο λέγεται Παπαδοπούλου;» ενώ διαμηνύει αγωγές και κινητοποιήσεις.

Δείτε την ανάρτησή του:

Κυριολεκτικά: Ο Θεός να μας ελεήσει Τώρα είναι που πρέπει να ανησυχείτε! Και μάλιστα πολύ, πάρα πολύ! Πόθεν ως πόθεν η κυρία ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ έχει λόγο για το τί θα διδάσκεται στα δημόσια σχολεία της Κύπρου; Από πού κι ως πού αυτή η γυναίκα παίζει ρόλο στα δημόσια πράγματα της χώρας; Είναι επειδή απλά και μόνο λέγεται Παπαδοπούλου; Είναι επειδή θέλει να εμφανίζεται ενώπιον του λαού ως η θαρραλέα προστάτιδα των γυναικών και παίδων; Μας κάνει και χάρη η Υπουργός που δεν θα κινηθεί εναντίον μας! Το βέβαιον όμως είναι ότι ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ του χυδαίου και αισχρού νόμου Περί Υποχρεωτικής Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης, αφενός μεν διότι ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ και αφετέρου, διότι καμία Παπαδοπούλου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να εξωραΐσει τις ΑΘΛΙΕΣ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ συνέπειες εφαρμογής του νόμου αυτού επί των παιδιών μας. Λοιπόν, ΜΑΖΙΚΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ από την κάθε ανομιμοποίητη Παπαδοπούλου. ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ! Τούτο μας έλειπε τώρα η κάθε τυχαία και τυχάρπαστη να έχει την φασιστική και σταλινική απαίτηση να της παραδώσουμε τα παιδιά μας για να τα διαπαιδαγωγήσει σεξουαλικά, με την δικαιολογία ότι θα τα προστατέψει καλύτερα από εμάς που τα γεννήσαμε, που με θυσίες, δάκρυα και αγωνίες τα μεγαλώνουμε και που η ευθύνη για ό,τι πάθουν είναι έτσι κι αλλιώς ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΔΙΚΗ μας. Υ.Γ Γονείς και κηδεμόνες, συνάξετε τον νουν σας κι ετοιμαστείτε για τις μεγάλες κινητοποιήσεις του επόμενου Σεπτέμβρη. Στείλτε το μήνυμα παντού: ΟΤΙ η ανατροφή, η ηθική συγκρότηση, οι θρησκευτικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις των δικών σας παιδιών είναι αποκλειστική δική σας υπόθεση και κανενός και καμίας άλλης!

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση