ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - Σοκ Έκανε δωρεάν μαθήματα σε παιδιά και τα φωτογράφιζε γυμνά

Φόβοι για περισσότερα θύματα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες στην πρωτόγνωρη υπόθεση για τα κυπριακά δεδομένα, της απόκτησης, κατοχής, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και παραγωγής υλικού πορνογραφίας.

Οι ανακριτές της υπόθεσης «ξεσκονίζουν» τα αρχεία του 42χρονου με σκοπό να διαφανεί αν ο ύποπτος προσέγγισε και άλλα ανήλικα παιδιά. Μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκαν τα παιδιά που φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε σε σεξουαλικές στάσεις. 

Ο ύποπτος φέρεται να πρόσφερε αφιλοκερδώς ιδιαίτερα μαθήματα στα παιδιά, αναγκάζοντας τα να ποζάρουν γυμνά στο φακό,

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρόκειται για έξι παιδιά ηλικίας 13 μέχρι 15 ετών. Η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο αριθμός των θυμάτων να είναι περισσότερος. 

Χθες ο 42χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση, έπειτα από αίτημα της Αστυνομίας.

Όσον αφορά στα των ανακρίσεων, ο 42χρονος τηρεί σιγή ιχθύος και μέχρι στιγμής φαίνεται να μην είναι διαθέσιμος να συνεργαστεί με τις Αρχές.

Απασχόλησε ξανά τις Αρχές

Ακόμα περισσότερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο 42χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές, μετά από καταγγελία 15χρονου για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, κληθείς να σχολιάσει το γεγονός αυτό ανέφερε, «υπήρξε καταγγελία πριν από ένα μήνα περίπου, για μία άλλη υπόθεση, οι εξετάσεις για την συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ολοκληρωθεί και η υπόθεση έχει καταχωρηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου όπου έχει αφεθεί ελεύθερος υπό όρους».

Πληροφορία «έκαψε» τον 42χρονο

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, έγιναν εξετάσεις σε συσκευές που κατείχε ο 42χρονος, όπου εντοπίστηκαν αρχεία με βίντεο και φωτογραφίες που απεικονίζουν γυμνά παιδιά. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ένα κινητό τηλέφωνο και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Όπως είχε δηλώσει ο Υπεύθυνος του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ανδρέας Αναστασιάδη, ο 42χρονος φέρεται να έπαιρνε τα παιδιά στο σπίτι του και ακολούθως τα φωτογράφιζε και τα βιντεοσκοπούσε σε διάφορες σεξουαλικές στάσεις.

Σημείωσε επίσης πως στο υλικό που μέχρι στιγμής ερεύνησαν οι Αρχές δεν έχει εντοπιστεί οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα μεταξύ των παιδιών και του 42χρονου.

Η Αστυνομία θα διερευνήσει και το πως ο 42χρονος, προσέγγιζε τα ανήλικα παιδιά καθώς επίσης και οι συνθήκες που πηγαίναν στο σπίτι του 42χρονου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση