ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία - Που αναμένονται βροχές

Δεν υποχωρεί η σκόνη

Ανακοινώσεις

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από την Πέμπτη και μετά, στην ατμόσφαιρα κατά διαστήματα θα αιωρείται σκόνη.

Σήμερα, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρείται παροδικά αυξημένη χαμηλή νέφωση. Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά όμως, οι τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο εκδήλωσης σύντομης μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως σε περιοχές των ορεινών και του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές ώρες ωστόσο, τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές βροχές, που σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν αποκλείεται να συνοδεύονται και από βροντές.

Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή, αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις κλιματολογικές μέσες τιμές για την εποχή.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X