ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες στον κατάδικο για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν σε δεσμοφύλακα

Δεν συνεργάζεται με τις Αρχές

24news team

Συνελήφθη ο κατάδικος ο οποίος θα ήταν ο τελικός παραλήπτης των ναρκωτικών ουσιών που εντοπίστηκαν στην κατοχή του δεσμοφύλακα το βράδυ της Δευτέρας (13/11).

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένταλμα σύλληψης εναντίον του κατάδικου εκτελέστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/11) με τον ίδιο να μην συναργάζεται με τις Διωκτικές Αρχές.

Θυμίζουμε πως το βράδυ της Δευτέρας (13/11), μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που είχε στα χέρια της η ΥΚΑΝ, ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από το δεσμοφύλακα, όπου στην κατοχή του εντοπίστηκαν διάφορες κόλλες.

Οι κόλλες παραλήφθηκαν από τα μέλη της ΥΚΑΝ και στάλθηκαν για εργαστηριακό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως ήταν εμποτισμένες με ναρκωτικές ουσίες. Οι ναρκωτικές ουσίες προορίζονταν από τον εν λόγω δεσμοφύλακα στον κατάδικο.

Εναντίον του δεσμοφύλακα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο με τον ίδιο να παρουσιάζεται στη συνέχεια σε αστυνομικό σταθμό και να τίθεται σε διαθεσιμότητα.

Να σημειωθεί πως οι Αρχές είχαν πέρασαν χειροπέδες σε δύο συγγενικά πρόσωπα του κατάδικου, ηλικίας 56 και 31 ετών, αφού είχαν συνεννοηθεί με τον δεσμοφύλακα για να προμηθευτεί τα ναρκωτικά ο κατάδικος.

Τα δύο αυτά πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις.

Οι έρευνες από πλευράς της ΥΚΑΝ συνεχίζονται. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση