ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Αγγελή - Ο αδερφός του απείλησε τον πατέρα των συλληφθέντων

Τέθηκε υπό κράτηση

24news team

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου διέταξε σήμερα την κράτηση του 31χρονου αδερφού του δολοφονηθέντος Νίκου Αγγελή μέχρι τις 12/10/23 (σ.σ όπου θα πραγματοποιηθεί δίκη). Ο 31χρονος είναι αντιμέτωπος με το αδίκημα της συμπεριφοράς που προκαλεί παρενόχληση και της απειλής βιαιοπραγίας, αδικήματα τα οποία σύμφωνα με τις Αρχές φαίνεται να διαπράχθηκαν στις 15/9/23 στην Ξυλοτύμπου. Τον 31χρονο κατήγγειλε ο πατέρας των δύο συλληφθέντων για τον φόνο του Αγγελή. Συγκεκριμένα, ο 71χρονος κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλές από το εν λόγω πρόσωπο το οποίο όπως υποστηρίζει του είπε να μην πληρώσει την εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ που όρισε το Δικαστήριο ως εγγύηση για την 32χρονη κόρη του, τονίζοντάς του, όπως είπε στις Αρχές, πως σε διαφορετική περίπτωση θα κάνει κακό τόσο στον ίδιο όσο και σε οικεία του πρόσωπα.

Να υπενθυμίσουμε, πως τα δύο αδέρφια, ο 42χρονος και η 32χρονη, παραπέμφθηκαν σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Αμμοχώστου για τον φόνο του Αγγελή.

Το χρονικό του φονικού

Στις 29 Αυγούστου ο 34χρονος εντοπίστηκε αναίσθητος, εντός της οικίας του στην Ξυλοτύμπου, με τραύμα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου. Στη συνέχεια, λόγω της κατάστασης της υγείας του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Υπενθυμίζεται πως ο 42χρονος κατά την διάρκεια της ανάκρισης, παραδέχθηκε πως ήταν το πρόσωπο που επιτέθηκε στο θύμα και τον άφησε αιμόφυρτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της δολοφονίας ήταν καλά γνωστό στις Διωκτικές Αρχές για υποθέσεις διαρρήξεων αλλά και ναρκωτικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση