ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Χειροπέδες σε πατέρα και δύο γιους

Ναρκωτικά και εκρηκτικές ύλες στην κατοχή τους

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας μέλη της Αστυνομίας (ΥΚΑΝ Αρχηγείου) ανέκοψαν για έλεγχο χθες βράδυ στη Λευκωσία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος από τη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους επτά περίπου γραμμαρίων, ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη με βιομηχανοποιημένο καπνό, καθώς επίσης χρηματικό ποσό ύψους 235 ευρώ, με αποτέλεσμα ο 26χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 26χρονου, η οποία έγινε στην παρουσία τόσο του ιδίου, όσο και δεύτερου νεαρού ηλικίας 23 ετών, ανευρέθηκαν 200 πυροτεχνήματα, το χρηματικό ποσό των 2,520 ευρώ, καθώς επίσης και ποσότητα κάνναβης βάρους τριών περίπου γραμμαρίων. Ο 23χρονος συνελήφθη επίσης για αυτόφωρο αδίκημα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, ακολούθησε έρευνα σε δεύτερη οικία στη Λευκωσία, στην οποία διαμένει 58χρονος, κατά την οποία ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 1,500 γραμμαρίων, ένα αεροβόλο πιστόλι, 340 κροτίδες και 30 πακέτα καπνού.

Ο 58χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X