ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες σε βοηθό ασφαλείας του Απόλλωνα

Ποια η σύνδεσή του με το σακίδιο με τα καπνογόνα

24news team

Εξελίξεις προέκυψαν σχετικά με το κρυμμένο σακίδιο που εντοπίστηκε κατά την διάρκεια των ελέγχων της Αστυνομία πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα Απόλλων - ΑΠΟΕΛ στο στάδιο «Άλφα Μέγα». Οι Αρχές για την υπόθεση προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων ενώ καταζητείται ακόμη ένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Διωκτικές Αρχές, αφού μελέτησαν προσεκτικά τα κλειστά κυκλώματα του σταδίου πέρασαν χειροπέδες σε 48χρονο και 37χρονο, πρόσωπα τα οποία σχετίζονται τόσο με το στάδιο όσο και με την ομάδα του Απόλλωνα.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος, ο οποίος τελεί υπό τριήμερη κράτηση, εργάζεται ως βοηθός ασφαλείας της λεμεσιανής ομάδας ενώ όσον αφορά τον 37χρονο δουλεύει ως τεχνικός – συντηρητής του γηπέδου.

Ο 37χρονος, παρά την σύλληψή του αφέθηκε ελεύθερος αφού οι Αρχές περιμένουν τις επιστημονικές εξετάσεις κάποιων τεκμηρίων που παρέλαβαν.

Οι πιο πάνω συλλήψεις προέκυψαν από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του «Άλφα Μέγα», τα οποία κατέγραψαν τους δύο να μπαινοβγαίνουν στα αποχωρητήρια όπου εντοπίστηκε το σακίδιο, στο οποίο υπήρχαν 53 καπνογόνα και εννιά φωτοβολίδες.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, οι Αρχές καταζητούν ακόμη ένα πρόσωπο, ηλικίας 38 ετών, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X