ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εξαφανίστηκε 33χρονος από την οικία του στο Φρέναρος

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 33 ετών, ο οποίος ελλείπει από την κατοικία του στην επαρχία Αμμοχώστου, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Joseph Brian Wilkins, ημερομηνία γέννησης 03/02/1990, από Ηνωμένο Βασίλειο, κάτοχος κυπριακού δελτίου ταυτότητας, ο οποίος ελλείπει από την κατοικία του στο Φρέναρος, από τις 7.00 το βράδυ της Τρίτης, 28 Νοεμβρίου, 2023.

Ο 33χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.85μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με καστανά, κοντά μαλλιά, και καστανά μάτια, ενώ φέρει τατουάζ στον καρπό του αριστερού χεριού του. Κατά την αναχώρηση του φορούσε μαύρες φόρμες και παπούτσια χακί και μαύρου χρώματος. Οδηγεί αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, άσπρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση