ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξαναχτύπησαν οι γυναίκες «τσαντάκηδες»

Μετά την Λεμεσό σειρά πήρε η Πάφος

Ακόμη μία υπόθεση κλοπής πορτοφολιού, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου εναντίον δύο γυναικών, ηλικίας 24χρόνων, οι οποίες τελούσαν ήδη υπό κράτηση σχετικά με δύο όμοιες υποθέσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 2 Απριλίου, 2018, σε πολυκατάστημα στην Πάφο, κλάπηκε το πορτοφόλι γυναίκας, εντός του οποίου υπήρχε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον των δύο 24χρονων, οι οποίες στις 4 Απριλίου, 2018, είχαν συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας στην Λεμεσό, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, σχετικά με δύο όμοιας φύσης υποθέσεις κλοπής πορτοφολιών που διαπράχθηκαν την 1η και 2α Απριλίου, σε πολυκατάστημα στην Λεμεσό.

Οι δύο 24χρονες, οι οποίες τελούσαν υπό κράτηση βάσει Δικαστικού διατάγματος σχετικά με τις δύο αυτές κλοπές, συνελήφθησαν εκ νέου χθες, στο χώρο κράτησης τους, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με την τρίτη υπόθεση κλοπής πορτοφολιού που φέρεται να διέπραξαν.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την νέα αυτή υπόθεση κλοπής και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ