ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας - Φωνάζουν οι νοσηλευτές

Κατεβαίνει σε δίωρη στάση εργασίας το προσωπικό

24news team

Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχεται το νοσηλευτικό προσωπικό Ψυχικής Υγείας του Νοσοκομείου Αθαλάσσας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε έκτακτη του συνεδρία αποφάσισε την εκδήλωση διαμαρτυρίας με την πρόφαση ότι οι εισαγωγές στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας έχουν αυξηθεί δραματικά με αποτέλεσμα να τίθενται σε κίνδυνο η ασφάλεια και η υγεία των ασθενών καθώς και του προσωπικού. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση τους αναφέρει «το κράτος δηλώνει απών, αφού κανένας σχεδιασμός ή προγραμματισμός δεν έχει προηγηθεί, ούτε έχει εκφραστεί η οποιαδήποτε πρόθεση να γίνει αυτό».

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 2 στην είσοδο του Νοσοκομείου Αθαλάσσας.

Αυτούσια η ανακοίνωση

«Συνήλθε σήμερα εκτάκτως το Δ.Σ. του Κλάδου με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείου Αθαλάσσας, με την πληρότητα να ξεπερνά τα 2004, με αποτέλεσμα να τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η ασφάλεια και η υγεία των νυχικά ασθενών και του Νοσηλεπτικού προσωπικού.

Οι εισαγωγής στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας έχουν αυξηθεί δραματικά εδώ και καιρό, με το κράτος να δηλώνει ΑΠΩΝ, αφού κανόνιας σχεδιασμός και προγραμματισμός δεν έχει προηγηθεί, ούτε έχει εκφραστεί η οποιαδήποτε πρόθεση για να γίνει αυτό,

Το Δ.Σ, αποφάσισε (ας πρώτο μέτρο αντίδρασης να προχωρήσει σήμερα σε εκδήλωση διαμαρτυρίας με αυθόρμητη δίωρη στάση κργασίας του Νοσηλευτικού Προσωπικού του Νοσοκομείου Αθαλάσσας, μεταξύ των ωρών 12μ. και 2μμ στην είσοδο του Νοσοκομείου Αθαλάσσας, τηρουμένων όλων των απαιτούμενων υγειονομικών μέτρων προς αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνούρη).

Απαιτούμε την εμπλοκή και παρέμβαση της πολιτείας και όλων των αρμοδίων φορέων για άμεση λήψη πολιτικών αποφάσεων για επίλυση του προβλήματος της υπερπληρότητας του Νοσοκομείου Αθαλάσσας, υστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες προς τους ψυχικά ασθενείς μέσα σε ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίχως παράλληλα να κινδυνεύουμε ούτε οι ίδιοι.

Απαιτούμι Προστασία και Σεβασμό προς τους Ψυχικά Ασθενείς. Έχουν και αυτοί το δικαίωμα για μια Ισότιμη. Ποιοτική φροντίδα Υγείας,

Απαιτούμε Προστασία του Νοσηλευτικό προσωπικό,

Από το ΔΣ του Κλάδου 5/3/2021»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X