ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός στα social media για δρ Σωτηριάδη - Χωρίστηκαν σε «στρατόπεδα»

Η σύλληψη του γιατρού - επιδημιολόγου, έφερε αντιδράσεις

24news team

Από την Δευτέρα 19 Ιουλίου, ημέρα που συνελήφθη ο δρ Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης ως υποκινητής της διαδήλωσης κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό και των όσων ντροπιαστικών συνέβησαν στη συνέχεια στο Συγκρότημα «ΔΙΑΣ» και έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, στα social media επικρατεί ένας χαμός, με τους χρήστες να χωρίζονται σε δύο… στρατόπεδα.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν οι χρήστες που υποστηρίζουν τις θέσεις του γιατρού ή και το ότι η σύλληψή του είναι δικτατορική, αφού φιμώνεται η αντίθετη άποψη σε σχέση με την πανδημία και από την άλλη, είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η σύλληψή του ήταν ορθή ή χλευάζουν τις θέσεις του.

«Με πίεσαν να εμβολιαστώ, προτίμησα να παραιτηθώ»

Πιο κάτω, ένα πολύ μικρό χαρακτηριστικό δείγμα από σχόλια. Αν κάποιος κάνει, ωστόσο, μια γύρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εντοπίσει άρθρο ή ανάρτηση που αφορά τον γιατρό, θα διαπιστώσει ότι η σύγκρουση των δύο «στρατοπέδων» είναι πολύ μεγάλη, αφού θα δει χρήστες μέχρι και να διαπληκτίζονται μεταξύ τους για τα όσα πιστεύουν και εκφράζουν. Από τις... συζητήσεις, εννοείται ότι δεν λείπουν οι αντιπαραθέσεις για τους εμβολιασμούς και τα μέτρα κατά της πανδημίας στη Κύπρο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X