ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός με τα παράνομα πάρκινγκ των κινητών καμερών

Τι δήλωσε ο αρχιλοχίας του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας

24news team

Σε πεζοδρόμια, πίσω από θάμνους, μέσα σε χωράφια, μπροστά από σπίτια, σε στάσεις λεωφορείων, ακόμα και στη μέση του δρόμου τοποθετούνται οι κινητές κάμερες και τα ραντάρ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των οδηγών.

Πλέον οι αναρτήσεις... οργής του κόσμου στα social media με φωτογραφίες που δείχνουν τις κινητές κάμερες σε διάφορες περιοχές της Κύπρου να μην ακολουθούν το νόμο είναι καθημερινό φαινόμενο.

Το 24news, επικοινώνησε με τον Αρχιλοχία του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Τάσο Ασιήκκη, ζητώντας του να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Ο κος. Ασιήκκης, σημείωσε πως έπεσαν στην αντίληψη τους οι εν λόγω φωτογραφίες οι οποίες αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δόθηκαν άμεσα οδηγίες για επίλυση του προβλήματος.

Εξήγησε επίσης ότι κάποιες από τις φωτογραφίες μπορεί να είναι παραπλανητικές και να μην είναι αυθεντικές, τονίζοντας πως αξιολογούνται.

Όσον αφορά τις καταγγελίες των πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζονται με παράνομη στάθμευση από τους χειριστές των καμερών, ο κος. Ασιήκκης, είπε ότι δόθηκαν άμεσα οδηγίες από όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις να ορίσουν νέα σημεία, τα οποία να είναι κατάλληλα στο οδικό δίκτυο και να μην υπάρχουν εμπόδια. (θάμνους, δέντρα, πεζοδρόμια, κ.α).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Αρχιλοχία του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας, αναμένεται να καθορίζεται από τις Αρχές, το πού θα σταθμεύουν οι κινητές κάμερες, έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση