ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ξάφρισε» Λεμεσό και Πάφο - Έκλεψε σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ

Υπό κράτηση 34χρονος

ΚΥΠΕ

Ένας 32χρονος, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση για 20 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο επανασυνελήφθη σήμερα, ως ύποπτος για άλλες 14 παρόμοιες υποθέσεις, που διαπράχθηκαν στην πόλη και επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο των εξετάσεων που αφορούσαν διαρρήξεις και κλοπές που διαπράχθηκαν στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στην επανασύλληψη άντρα ηλικίας 32 ετών, ο οποίος ήδη τελεί υπό κράτηση για τουλάχιστον 20 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Πάφο και που είχαν ως αποτέλεσμα την κλοπή χρηματικών ποσών και περιουσίας αξίας περίπου €865,000.

Συγκεκριμένα, εναντίον του 32χρονου διερευνώνται άλλες 14 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν στην πόλη και επαρχία Λεμεσού τα τελευταία δύο χρόνια και είχαν ως αποτέλεσμα την κλοπή χρηματικών ποσών και περιουσίας συνολικής αξίας πέραν των €600,000.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, επανασυνελήφθη γυναίκα, ηλικίας 35 ετών, η οποία επίσης τελεί υπό κράτηση για τις προαναφερόμενες υποθέσεις στην Πάφο. Εναντίον της προέκυψε μαρτυρία για δύο από τις υποθέσεις της Λεμεσού, που αφορούν στα αδικήματα της κλεπταποδοχής.

Το ΤΑΕ Πάφου και Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση