ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ξάφρισαν» το Καϊμακλί - Τσάκωσαν 35χρονη

Χειροπέδες σε ακόμη δύο πρόσωπα

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο της διερεύνησης υποθέσεων διαρρήξεων, κλοπών και παράνομης κατοχής περιουσίας που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία. Πρόκειται για άντρα και γυναίκα, 41 και 35 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων και 66χρονο κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας, άρχισε μετά από καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομία, από κατοίκους της περιοχής Καϊμακλίου. Συγκεκριμένα, 41χρονη κάτοικος της περιοχής, κατήγγειλε ότι άγνωστοι είχαν κλέψει από την αυλή και από την αποθήκη της οικίας της, ένα ποδήλατο και διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, ενώ λίγο αργότερα 65χρονος, κάτοικος της ίδιας περιοχής, κατήγγειλε ότι κλάπηκε από αποθήκη, που διατηρεί στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας, όπου διαμένει, μια μηχανή καθαρισμού αυτοκινήτου.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 41χρονου και της 35χρονης. Αφού εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα εναντίον τους συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των υποθέσεων και μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένης πληροφορίας, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στην κατοχή 66χρονου κατοίκου Λευκωσίας, ένα ηλεκτρικό φυσητήρα και ένα απορροφητήρα φύλλων, τα οποία φέρονται να αποτελούν μέρος των εργαλείων, που κλάπηκαν από την οικία της 41χρονης. Ως εκ τούτου, ο 66χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να ανέφερε ότι τα πιο πάνω εργαλεία, τα είχε αγοράσει από τον 41χρονο.

Ακολούθως, ο 66χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X