ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χ. Βασιλειάδης: Αρνείται ότι προσέφερε υπηρεσίες σε Ρώσο ολιγάρχη

Ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε διαδικασίες για διαγραφή του από τους σχετικούς καταλόγους

ΚΥΠΕ

Δεν πρόσφεραν υπηρεσίες σε πρόσωπο υποκείμενο σε κυρώσεις, λέει ο Χ. Βασιλειάδης

Ο Χριστόδουλος Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Χριστόδουλος Γ. Βασιλειάδης & ΣΙΑ Δ.Ε.Π.Ε διαψεύδει ότι το γραφείο του πρόσφερε υπηρεσίες σε πρόσωπο που περιλαμβάνεται στους καταλόγους κυρώσεων και ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε διαδιακασίες για διαγραφή του από τους σχετικούς καταλόγους.

«Ουδεμία συνδρομή ή παροχή υπηρεσιών προσφέραμε σε οποιονδήποτε πρόσωπο που συμπεριλαμβάνεται στους σχετικούς καταλόγους κυρώσεων, κατά παράβαση αυτών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Βασιλειάδης και προσθέτει: «Το αντίθετο, συμμορφωθήκαμε και εξακολουθούμε να συμμορφωνόμαστε με αυτές και με ό,τι αυτές προνοούν και/ή συνεπάγονται».

Σημειώνει ακόμη ότι προχωρεί «σε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες προς τις αρμόδιες αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής προς τον σκοπό διαγραφής μας από τους σχετικούς καταλόγους»

«Δύναμή μας ο επαγγελματισμός μας και η προσήλωσή μας στη νίκη», καταλήγει.

Το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε χθες ότι ο Χριστόδουλος Βασιλειάδης, μαζί με έναν άλλο πάροχο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, τοποθετήθηκαν στη λίστα κυρώσεων της βρετανικής κυβέρνησης λόγω επαγγελματικής σύνδεσης με τους Ρώσους ολιγάρχες Ρόμαν Αμπράμοβιτς και Αλισέρ Ουσμάνοφ, οι οποίοι επίσης τελούν υπό καθεστώς κυρώσεων λόγω της σχέσης τους με το καθεστώς Πούτιν, όπως αναφέρει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση