ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ώρα για ανάληψη ευθυνών - Δεν άνοιξε η γη και τις κατάπιε, κύριοι…

Μεγάλα τα κενά στις έρευνες

Αντρέας Γιωργαλλάς

Στην Livia Florentina Bunea από την Ρουμανία και στην κόρη της, Elena Natalia Bunea, επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας μετά και την παραδοχή των στυγερών δολοφονιών από τον 35χρονο.

Η εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι Και Κάτι» ασχολήθηκε το 2016 με το θέμα και η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε η κοπέλα με την ανήλικη κόρη της, παρουσιάζοντας μαρτυρίες που φανερώνουν για ακόμη μια φορά τα κενά της αστυνομίας στο κομμάτι των ερευνών.

Αν επιβεβαιωθούν τα όσα αναφέρει στο ρεπορτάζ η συνάδελφος Μικαέλα Κουλλέ, τότε η αστυνομία θα είναι και πάλι αντιμέτωπη με την κοινή γνώμη. Φωνές και διαμαρτυρίες για την εξαφάνιση της Μαίρη Ρόουζ και της κορούλας της, κραυγή απόγνωσης και επιστολές από το περιβάλλον της Μαρικάρ προς την αστυνομία και σε όλες τις περιπτώσεις η αστυνομία να προσπαθεί να δικαιολογήσει αδυναμίες και λάθη που όπως όλα δείχνουν δεν δικαιολογούνται.

Ένα είναι το σίγουρο, ότι δεν άνοιξε η γη και τις κατάπιε αλλά κάποιος τις έβαλε εκεί. Και αυτός ο κάποιος κυκλοφορούσε ελεύθερος ανάμεσα μας ως πριν κάποιες μέρες.

Και για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν επικεντρωνόμαστε στους αστυνομικούς που είναι κάθε μέρα στους δρόμους, άλλωστε είδαμε στην προκειμένη περίπτωση ότι, μόλις είχαν στην κατοχή τους κάποια στοιχεία, έδρασαν άμεσα.

Αυτοί που πρέπει, ας βγουν μπροστά και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. 

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν το 2016: 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X