ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Vice: Ο δεύτερος στην ιεραρχία»

Η υποψήφια για οκτώ Όσκαρ ταινία με τους Κρίστιαν Μπέιλ και Έϊμι Άνταμς έρχεται στη Nova Cyprus!

Η ταινία «Vice: Ο δεύτερος στην ιεραρχία», που ήταν υποψήφια πέρσι για οκτώ Όσκαρ και έξι Χρυσές Σφαίρες, ανάμεσα τους και για την Κατηγορία Καλύτερης Ταινίας, έρχεται αποκλειστικά και σε Α΄ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 22:00, στο Novacinema1HD!

Το «Vice: Ο δεύτερος στην ιεραρχία» ακολουθεί τη ζωή του Ντικ Τσένεϊ από τα πρώτα του βήματα μέχρι την περίοδο που, ως Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επί προεδρίας Τζορτζ Μπους, αναδιαμόρφωσε την Αμερική και ολόκληρο τον κόσμο, καθώς υπήρξε ένας από τους ισχυρότερους Αντιπροέδρους της Αμερικής.

 

Η ταινία απέσπασε τελικά ένα Όσκαρ στην κατηγορία Μακιγιάζ και Κομμώσεις, μία Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία του Κρίστιαν Μπέιλ, ένα BAFTA στην κατηγορία Μοντάζ και πολυάριθμες υποψηφιότητες σε όλα τα μεγάλα κινηματογραφικά βραβεία, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και αυτές για τις ερμηνείες των συμπρωταγωνιστών Εϊμι Ανταμς και Σαμ Ρόκγουελ, καθώς επίσης και για την εξαιρετική σκηνοθεσία του Άνταμ ΜακΚέι.

Το «Vice: Ο δεύτερος στην ιεραρχία» διατίθεται και μέσω των υπηρεσιών Nova Go και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να το απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

 Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

· Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus https://www.facebook.com/NovaCyprus/ για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova Cyprus
· Μπείτε στο site της NovaCyprus www.novacyprus.com για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.
· Για περισσότερες πληροφορίες για το novago μπείτε στο www.novacyprus.com/novago 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X