ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσάκωσαν 14χρονο να οδηγεί αυτοκίνητο

Εξήντα πέντε τροχαίες καταγγελίες σε εκστρατεία της ΑΔΕ Αμμοχώστου

ΚΥΠΕ

Μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου προέβησαν σε 65 τροχαίες καταγγελίες, στο πλαίσιο εκστρατείας της ΑΔΕ Αμμοχώστου για μείωση των οδικών συγκρούσεων, η οποία διεξήχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 28 και 29 Φεβρουαρίου.

Αυτές αφορούσαν κυρίως υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, χρήση κινητού τηλεφώνου, οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς άδεια κυκλοφορίας, χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας, παραβάσεις σε σχέση με τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας από οδηγό και επιβάτη, παραβάσεις σχετικά με ελαστικά καλύμματα τροχών οχήματός χωρίς τις ελάχιστες ραβδώσεις, παράλειψη σηματοδοσίας και παραβάσεις σχετικά με τους φανούς των οχημάτων.

Ο Εκπρόσωπος Τυπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχωστου Στηβ Θεοδούλου δήλωσε πως επίσης διενεργήθηκαν 12 ελέγχοι αλκοόλης, κατασχέθηκαν 4 αυτοκίνητα και 2 μοτοσυκλέτες.

Ακόμη καταγγέλθηκε ένας ανήλικος ηλικίας 14 ετών ο οποίος οδηγούσε όχημα χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδηγού και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφαλείας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε να οδηγεί το επίδικο όχημα διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου.

Ο κ. Θεοδούλου είπε πως στα πλαίσια των ελέγχων εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 35 ετών, οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας και θα ακολουθήσει διαδικασία έκδοσης διαταγμάτων απέλασής τους.

Σημείωσε πως «η ΑΔΕ Αμμοχώστου υπενθυμίζει το κοινό που χρησιμοποιεί το οδικό δίκτυο ότι η υπερβολική ταχύτητα, η οδήγηση με την χρήση κινητού τηλεφώνου και υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών αποτελούν τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X