ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τροχαίο Τσέρι: Σε βίντεο το ατύχημα - Χωρίς ζώνες τα παιδιά

Συνεχίζονται οι εξετάσεις για τις συνθήκες του τροχαίου

24news team

Χωρίς ζώνες ασφαλείας φαίνεται να ήταν τα δύο παιδιά ηλικίας 10 και 8 ετών που επέβαιναν στα πίσω καθίσματα στο όχημα της μητέρας τους, το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο γύρω στις 3μ.μ. της Δευτέρας (14/6), στην οδό Τεύκρου Ανθία, στο Τσέρι.

Αυτό προκύπτει από τις αρχικές εξετάσεις της Τροχαίας στη σκηνή, ενώ θυμίζουμε ότι το 8χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο, σε σοβαρή κατάσταση στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, το τροχαίο έχει καταγραφεί από κλειστά κυκλώματα της περιοχής και μάλιστα το βίντεο είναι αρκετά βοηθητικό ώστε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό όσον αφορά τις συνθήκες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η 41χρονη οδηγός που είχε στο όχημά της τα δύο της παιδιά, φαίνεται να προσπάθησε βιαστική στροφή προς τα δεξιά σε πάροδο, όταν όχημα από την αντίθετη κατεύθυνση, ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση. Η σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος, με συνοδηγό 51χρονο φαίνεται να ήταν αναπόφευκτη. Το δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο, κτύπησε στην πόρτα του οδηγού και στην πίσω, από την πλευρά που βρισκόταν η 8χρονη.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι οδηγοί και οι επιβάτες των δύο οχημάτων. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο 26χρονος και ο 51χρονος κρατήθηκαν για νοσηλεία. Ο 26χρονος υπέστη κατάγματα, ενώ ο 51χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Η 8χρονη διακομίστηκε στο Μακάριο Νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη για νοσηλεία στην εντατική παίδων. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως σοβαρή. Η μητέρα και ο αδελφός της ανήλικης, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, έλαβαν εξιτήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση