ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τροχαίο στην Πάφο – Η κατάσταση των δύο οδηγών

Σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου η κατάσταση των 2 τραυματιών

ΚΥΠΕ

Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο οδηγοί μετά από μετωπική σύγκρουση που σημειώθηκε το πρωί στον δρόμο Κόλπου των Κοραλλίων – Αγίου Γεωργίου Πέγειας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, αυτοκίνητο που οδηγείτο από 55χρονο στις 09:15 το πρωί στην Λεωφόρο Αγίου Γεωργίου με κατεύθυνση την Πέγεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκούστηκε βίαια με αυτοκίνητο που οδηγείτο από 21χρονο.

Οι οδηγοί των οχημάτων διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις. Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις και τον επί καθήκοντι ιατρό, ο 55χρονος φέρει τραύμα στο κεφάλι και θα κρατηθεί για παρακολούθηση. Ο 21χρονος φέρει κατάγματα στα πόδια και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως προς το παρόν είναι άγνωστο αν οι δύο οδηγοί έφεραν ζώνη ασφαλείας. Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X