ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τροχαίο στη Ξυλοφάγου - Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής

Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα

24news team

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/6), στην Ξυλοφάγου με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 77χρονου μοτοσυκλετιστή.

Συγκεκριμένα και γύρω στις 12:50, 22χρονος, οδηγούσε το όχημα του στον παλιό δρόμο Ξυλοφαγου-Αγίας Νάπας με κατεύθυνση προς τον αυτοκινητόδρομο.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται επιχείρησε να στρίψει δεξιά σύμφωνα με την πορεία του για να εισέλθει στον αυτοκινητόδρομο από το ύψος της αερογέφυρας και να κατευθυνθεί προς Αγία Νάπα. Κατά τον χρόνο που επιχειρούσε να στρίψει δεξιά ανέκοψε την πορεία μοτοποδηλάτου που οδηγούσε από την αντίθετη κατεύθυνση, 77χρονος από το Ξυλοφάγου.

Από την σύγκρουση ο 77χρονος αρχικά εκσφενδονίστηκε στον μπροστινό ανεμοθώρακα του οχήματος και ακολούθως κατέληξε στην άσφαλτο.

Ο μοτοσυκλετιστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και από εξετάσεις που έτυχε στο ΤΑΕΠ διαπιστώθηκε ότι φέρει ανοικτά κατάγματα στην κνήμη δεξιά και στο γόνατο αριστερά. Αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Στον 22χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Ο 77χρονος κατά τον χρόνο της σύγκρουσης έφερε προστατευτικό κράνος. Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφαγου διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X