ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τροχαίο Λιοπέτρι: Υποβλήθηκε σε τραχειοτομή ο 58χρονος

Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Σε τραχειοτομή υποβλήθηκε ο 58χρονος οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (5/12) στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας.

Τραχειοτομή ή τραχειοστομία ονομάζεται η χειρουργική επέμβαση κατά την οποία οι γιατροί δημιουργούν τεχνητά ένα άνοιγμα στο λαιμό ώστε να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση στην τραχεία. Τοποθετείται σωληνάκι στο άνοιγμα αυτό ώστε να επιτραπεί η είσοδος αέρα και να απομακρυνθούν εκκρίματα από τους πνεύμονες.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 58χρονος υπέστη κατάγματα σε 12 πλευρά, ενώ εντοπίστηκε και υγρό στους πνεύμονες.

Η κατάστασή του 58χρονου που πλέον νοσηλεύεται στην Εντατική του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας, είναι σοβαρή, ωστόσο εκτιμάται ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.


Τροχαίο Λάρνακας - Αγίας Νάπας: Σοβαρή η κατάσταση του οδηγού


Από την άλλη, η 34χρονη οδηγός, της οποίας ο 58χρονος φέρεται να ανέκοψε την πορεία της, θυμίζουμε ότι κυοφορούσε και μετά την σύγκρουση οδηγήθηκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει αφού ήταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όπως έγινε γνωστό, η 34χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Άκρας υγείας χαίρει και η 34χρονη.

Θυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8:30 το πρωί της Πέμπτης (5/12) στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγ. Νάπας στο ύψος του Λιοπετρίου.


Στις 31 Μαρτίου δικάζεται για την ανθρωποκτονία του Παναγιώτη ο Ρώσος


Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας, ο 58χρονος φέρεται να ήταν σταθμευμένος στην λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου και στην προσπάθειά του να εισέλθει στο οδικό δίκτυο, ανέκοψε την πορεία της 34χρονης.

Και τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παραλιμνίου, ενώ στην συνέχεια, ο 58χρονος λόγω της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στην Λευκωσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

<