ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι - Όχημα ανέκοψε μοτοσυκλετιστή

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη χθες το βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου, διερευνά η Αστυνομία.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής, στην λεωφόρο Πρωταρά, στο Παραλίμνι, όπου ο 23χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του κατευθυνόμενος προς το Παραλίμνι.

Σε σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγός αυτοκινήτου φέρεται να εξήλθε από πάροδο και να εισήλθε στην λεωφόρο Πρωταρά, χωρίς να σταματήσει στο «Αλτ» της παρόδου, με αποτέλεσμα ο 23χρονος μοτοσικλετιστής να φρενάρει και χάνοντας τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, φέρεται να συνέχισε την πορεία του, χωρίς να σταματήσει στο σημείο του ατυχήματος για να παράσχει βοήθεια.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 23χρονο οδηγό μοτοσικλέτας στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο δεξί χέρι και κρατήθηκε για περίθαλψη.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου, ενώ ο εν λόγω οδηγός αυτοκινήτου αναζητείται.

Για εντοπισμό του εν λόγω οδηγού αυτοκινήτου, η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το τροχαίο ατύχημα, να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803030 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X