ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρία άτομα εξετάζονται για κορωνοϊό στο νοσοκομείο Λεμεσού

Δεν επιβεβαιώνει το Υπουργείο για ύποπτα κρούσματα

Σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, υποβάλλονται τρία πρόσωπα, που επισκέφθηκαν απόψε το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από ταξίδι που έκαναν στη βόρεια Ιταλία.

Πρόκειται για ζεύγος, καθώς και ένα ακόμη πρόσωπο, ενώ ένα από αυτά φέρει κάποια συμπτώματα γρίπης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός διευθυντής ΟΚΥπΥ της Περιφέρειας Λεμεσού- Πάφου Χρίστος Νικολάου.

Ο κ.Νικολάου σημείωσε πως λήφθηκαν και λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και γίνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

Σε σχέση με τη χθεσινή περίπτωση γυναίκας, που υποβλήθηκε σε εξετάσεις αφού είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ιταλία, ο κ.Νικολάου είπε πως τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά στον ιό και αναμένεται να λάβει εξιτήριο.

Να σημειωθεί ότι το 24news επικοινώνησε με πηγές του Υπουργείου Υγείας που τονίζουν ότι δεν πρόκειται για ύποπτα κρούσματα καθώς με βάσει τα πρωτόκολλα δεν τίθεται τέτοιο θέμα και για τις τρεις περιπτώσεις. Τα δύο πρόσωπα ταξίδεψαν από τη Ρώμη στην Κύπρο άρα δεν εμπίπτουν στα επιδημιολογικά κριτήρια, ενώ το τρίτο άτομο ήλθε από το Μιλάνο και παρουσιάζει ήπια συμπτώματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ/ 24news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X