ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρέξτε παραλία! Αφόρητη η ζέστη

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι 4 και παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η
θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση τη ∆ευτέρα και θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Τρίτη και την Τετάρτη, τα οποία είναι λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X