ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσπάθησαν να αποφύγουν τον έλεγχο αστυνομικών - Τρεις συλλήψεις

Τα τρία πρόσωπα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από περίπολα της Αστυνομίας

Ανακοινώσεις

Τρία πρόσωπα συνελήφθησαν χθες, στην επαρχία Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο υποθέσεις κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας. Τα τρία πρόσωπα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από περίπολα της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 5μ.μ. χθες, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, τα οποία βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν να κινούνται πεζά σε δρόμο της Λάρνακας, δύο πρόσωπα τα οποία αναγνώρισαν ως τα πρόσωπα που εμπλέκονταν σε υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λάρνακα, στις 25 Ιουνίου 2023.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών, να τους ανακόψουν για έλεγχο, οι δύο ύποπτοι τράπηκαν τρέχοντας, σε φυγή. Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και κατάφεραν να τους ανακόψουν. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 42χρονο και 40χρονο, κατοίκους Λάρνακας, οι οποίοι οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας για ανάκριση.

Ανακρινόμενοι οι δύο φέρονται να παραδέχθηκαν ενοχή και αφού εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η πιο πάνω υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 27 Ιουνίου, από ιδιοκτήτη καταστήματος επιδιόρθωσης σκαφών, σύμφωνα με τον οποίο το απόγευματης 25 ης Ιουνίου 2023, δύο άγνωστα του πρόσωπα εισήλθαν στο κατάστημά του και έκλεψαν διάφορα εξαρτήματα σκαφών και παλαιά μέταλλα.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Νωρίτερα χθες, γύρω στις 12 το μεσημέρι, περίπολο του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης, εντόπισε σε δρόμο της Λάρνακας, δύο πρόσωπα να τοποθετούν κλιματιστικό μηχάνημα, στο χώρο αποσκευών οχήματος.

Στη θέα των αστυνομικών οι δύο άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή. Τα μέλη της Αστυνομίας τους ακολούθησαν και κατάφεραν να ανακόψουν τον ένα από αυτούς. Κατά την ανακοπή του, ο άγνωστος επιτέθηκε στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 38χρονο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος ερωτηθείς για το πως βρέθηκε στην κατοχή τους, το πιο πάνω μηχάνημα, δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση