ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραυματισμός 7χρονης: Από τους τροχούς του φορτηγού εκσφενδονίστηκε η πέτρα

Διασωληνωμένο, στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Μακάριου Νοσοκομείου, νοσηλεύεται 7χρονο κοριτσάκι

24news team

Διασωληνωμένο, στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Μακάριου Νοσοκομείου, νοσηλεύεται 7χρονο κοριτσάκι, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα, που συνέβη χθες, στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1:50μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι 7χρονο κοριτσάκι, μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τραύμα στο κεφάλι. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου εντόπισαν τον 38χρονο πατέρα της 7χρονης. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, η κόρη του τραυματίστηκε από πέτρα, που εκσφενδονίστηκε από διερχόμενο φορτηγό, ενώ βρίσκονταν με το αυτοκίνητό τους, στην περιοχή Μονής.

Όπως διαπιστώθηκε η 7χρονη έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, αιμάτωμα μεταξύ κρανίου και εγκεφάλου και θλάση εγκεφάλου. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της διασωληνώθηκε και διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και ακολούθως στο Μακάριο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας της περιγράφεται σοβαρή.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι το ατύχημα συνέβη στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τη Μονή (περιοχή Monte Caputo). Πέτρα, που φέρεται να εκσφενδονίστηκε από τους τροχούς φορτηγού οχήματος, θρυμμάτισε τον ανεμοθώρακα του οχήματος του 38χρονου και κτύπησε στο κεφάλι την 7χρονη, η οποία καθόταν στις πίσω θέσεις του οχήματος.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Μονής ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής, σε συνεργασία με την Τροχαία Λεμεσού και το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση