ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2023 - Οι Μεγάλοι Νικητές

Άνδρας της χρονιάς ο Άλεξ Μιχαηλίδης

Η 22η  τελετή απονομής των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2023 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2023, στο The Royal Hall στη Λευκωσία.

Το παρών στην τελετή απονομής έδωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, η Πρόεδρος της Βουλής, κα Αννίτα Δημητρίου, πολιτικά πρόσωπα, καθώς και πλήθος εκλεκτών καλεσμένων που τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά των βραβείων.

Τα βραβεία Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards αποτελούν το μεγαλύτερο και μακροβιότερο θεσμό βράβευσης στην Κύπρο, τα οποία σκοπό έχουν να αναδείξουν τους πρωτοπόρους άνδρες που με το έργο τους, το όραμά τους και το ήθος τους, ανοίγουν δρόμους και προσφέρουν το κάτι παραπάνω. Ανεξαρτήτως χώρου από τον οποίο προέρχονται, επιστημών, τεχνών, επιχειρήσεων κλπ., οι άνδρες αυτοί αποτελούν πηγή έμπνευσης. Οι βραβεύσεις του θεσμού αυτού έχουν τη δική τους σημειολογία, που δεν είναι άλλη από την αξία του ήθους και της προσφοράς.

Παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς ήταν και φέτος ο Τάσος Τρύφωνος, ενώ την ψυχαγωγία του κοινού ανέλαβε η εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου. Τα πρόσωπα που ξεχώρισαν για τη φετινή χρονιά ήταν, όλοι οι υποψήφιοι των κατηγοριών και οι 11 βραβευθέντες άνδρες που μας ενέπνευσαν αλλά και συγκίνησαν μέσα από τα μηνύματα και τις αξίες που μεταλαμπάδευσαν.

Τους νικητές επέλεξαν και φέτος οι αναγνώστες του περιοδικού MAN μέσα από έρευνα της εταιρείας SYMMETRON, αλλά και 200 εξέχουσες προσωπικότητες της Κύπρου. Την επίβλεψη της διαδικασίας ανέλαβε ο ελεγκτικός οίκος Deloitte.  

Ο θεσμός Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2023 και η φετινή τελετή απονομής δε θα πραγματοποιούνταν με τέτοια επιτυχία και δε θα είχαν την τόσο μεγάλη απήχηση, εάν το περιοδικό MAN και η εφημερίδα «Η Καθημερινή» δεν έβρισκαν συνοδοιπόρους στη σπουδαία τους αυτή προσπάθεια, τους χορηγούς και υποστηρικτές τους, που είναι οι: Τράπεζα Κύπρου, Johnnie Walker,  BMW - Xαρ. Πηλακούτας, Cara, University of Nicosia, OΠΑΠ Κύπρου, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Deloitte και Phil.Andreou MSJacovides.

 

22η ΑΠΟΝΟΜΗ – ΝΙΚΗΤΕΣ

1] MANAGER / ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Γιώργος Πέτρου

Απονεμητής: Άννα Σωφρονίου και Kωνσταντίνος Γιωρκάτζης

2] ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ  

Brute Force

Απονεμητής: Κυριάκος Κόκκινος και Δημήτρης Λοττίδης

3] ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  

Σταύρος Λάντσιας  

Απονεμητής: Γιάννης Τουμαζής και Ειρήνη Χριστοφόρου

4] ΑΘΛΗΤΗΣ

Μίλαν Τραίκοβιτς

Απονεμητής: Δημήτρης Αλετράρης και Άννα Αντωνίου  

5] INVESTOR OF THE YEAR

Μενέλαος Σιακόλας 

Aπονεμητής: Δημήτρης Δημητρίου

6] ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Άρης Αριστείδoυ

Aπονεμητής: Κωνσταντίνος Ιωάννου

7] ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΥΠΡΙΟΣ

Άλεξ Μιχαηλίδης

Απονεμητής: Νίκος Αναστασιάδης

8] ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Ανδρέας Δημητρόπουλος

Απονεμητής: Μάριος Παπαλαζάρου

9] ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Απονεμητής: Αννίτα Δημητρίου

10] LIFETIME ACHIEVEMENT ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΙΑΚΩΒΙΔΗ

Πέτρος Στυλιανού

Απονεμητής: Σάββας Ιακωβίδης και Φωτεινή Τσιρίδου

11] MAN OF THE YEAR

Άλεξ Μιχαηλίδης 

Απονεμητής: Νίκος Χριστοδουλίδης  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση