ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στην Εθνική Φρουρά: Νεκρή η 27χρονη Νεοφύτου

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας

24news team

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ατύχημα που συνέβη το πρωί σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς στην επαρχία Λευκωσίας καθώς η 27χρονη Νεοφύτου κατέληξε.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα, η 27χρονη ΣΥΟΠ, τραυματίστηκε κατά την διάρκεια εκπαίδευσης, όταν το στρατιωτικό όχημα στο οποίο επέβαινε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ανατράπηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 27χρονη καθόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί και να τραυματιστεί.

Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας ενώ στο όχημα επέβαιναν ακόμη δύο πρόσωπα, τα οποία τραυματίστηκαν ελαφριά.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και στην συνέχεια λόγω της σοβαρής κατάστασής της προσκομίστηκε στην εντατική μονάδα.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας

Στο πλαίσιο εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης που διεξαγόταν εντός στρατοπέδου της Εθνικής Φρουράς σημειώθηκε σοβαρό δυστύχημα με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της 27χρονης Δεκανέας ΣΥΟΠ Νάταλυς Νεοφύτου. 

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται στις 11:00πμ ανατράπηκε το όχημα τύπου τζιπ στο οποίο επέβαινε η ΣΥΟΠ μαζί με δόκιμο έφεδρο αξιωματικό και κληρωτό οπλίτη. Η 27χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.  

Ο κληρωτός οπλίτης καθώς και ο δόκιμος έφεδρος αξιωματικός μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν χωρίς οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό. 

Για τη διακρίβωση των αιτιών του δυστυχήματος διατάχθηκε έρευνα. Η σκηνή του δυστυχήματος έχει αποκλειστεί και για τη διερεύνηση του συμβάντος έχει ζητηθεί η συνδρομή της Αστυνομίας. 

Το Υπουργείο Άμυνας εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της ΣΥΟΠ.  

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση