ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι σημειώθηκε η τραγωδία στη Λεμεσό (Φωτογραφίες)

Ένας νεκρός, πέντε τραυματίες

Συνολικά πέντε αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε νέο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο Καντού-Σουνίου, της Επαρχίας Λεμεσού, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 75χρονος Σάββας Χαραλάμπους και να τραυματιστούν άλλα πέντε πρόσωπα, δυο εκ των οποίων σοβαρά.

Ήταν λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, όταν σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την τροχαία, ενώ κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό των προσώπων που επέβαιναν σε τρία από τα εμπλεκόμενα οχήματα.

Ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 75χρονου Σάββα Χαραλάμπους, από το Άρσος - κάτοικου Λεμεσού, ενώ σοβαρά τραύματα φέρουν οι οδηγοί δυο οχημάτων.

Από τη σύγκρουση, το πρώτο αυτοκίνητο περιστράφηκε και ακινητοποιήθηκε στο δρόμο, το δεύτερο ακινητοποιήθηκε σε χαντάκι βάθους ενός περίπου μέτρου, αφού προηγουμένως ανατράπηκε, ενώ τα αυτοκίνητα τρία και τέσσερα ακινητοποιήθηκαν στο παγκέτο του δρόμου. Επίσης, πέμπτο διερχόμενο αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με ένα εκ των πιο πάνω οχημάτων, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί επίσης στον δρόμο.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο αναπληρωτής υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε πως "η Αστυνομία βρίσκεται στο αρχικό στάδιο των εξετάσεων για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το δυστύχημα αυτό και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και όλοι οι παράγοντες που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην πρόκληση του δυστυχήματος αυτού".

Σε σχόλιο πως ο συγκεκριμένος δρόμος θεωρείται "δρόμος λαιμητόμος", αφού παρατηρούνται συχνά τροχαία δυστυχήματα, ο κ.Καφάς τόνισε ότι "δρόμος λαιμητόμος γίνεται από την οδική συμπεριφορά ορισμένων προσώπων και όχι όλων. Δυστυχώς με τη συμπεριφορά αυτή έχουμε αυτά τα αποτελέσματα και χάνουμε ανθρώπινες ζωές άδικα".

Διαμήνυσε, παράλληλα, εκ μέρους της Αστυνομίας, ότι "όλοι έχουμε την υποχρέωση, φεύγοντας από το σπίτι μας, να επιστρέφουμε πίσω ακέραιοι στην οικογένεια μας, για να χαιρόμαστε την οικογένεια μας και να μας χαίρονται κι εκείνοι".

Ο αναπληρωτής υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού υπογράμμισε πως "η υπερβολική ταχύτητα δεν αποσκοπεί πουθενά. Απλώς κερδίζεις ένα μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς να κερδίζεις στη ζωή".

"Ζητούμε την πειθαρχία του κάθε οδηγού στους νόμους και κανονισμούς που διέπονται από αυτό το κράτος", συμπλήρωσε.


Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X