ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκρηξη ΑΗΚ: «Έσβησε» o εργάτης Κυριάκος Αργυρού

Έχασε τη μάχη για ζωή ο ένας εκ των δύο εγκαυματιών

24news team

Έχασε τη μάχη για ζωή ο 48χρονος υπάλληλος της ΑΗΚ, Κυριάκος Αργυρού.

Ο άτυχος άνδρας, είχε τραυματιστεί στην έκρηξη που σημειώθηκε στις 20 Μαΐου σε υποσταθμό της Αρχής στα Λατσιά. Από το ατύχημα τραυματίστηκε ακόμη ένας συνάδελφός του. 

Λόγω μάλιστα της σοβαρότητας της κατάστασης των δύο εργατών, 48 και 40 ετών, μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό με νοσοκομειακό αεροσκάφος σε δύο εξειδικευμένα κέντρα σε Αθήνα και Λειψία.

Με ανακοίνωσή της η ΑΗΚ ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης (22/6) ότι ο Αργυρού δυστυχώς δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του. 

Η ανακοίνωση

Σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολη μέρα για την οικογένεια της ΑΗΚ. Με λύπη μας ανακοινώνουμε πως ο 48χρονος τεχνικός δικτύων, Κυριάκος Αργυρού που νοσηλευόταν στην Αθήνα, μετά από το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε στις 20 Μαΐου 2021, έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Ο Οργανισμός εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του και θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στην οικογένεια του συναδέλφου εργαζόμενου. Όλες οι εκδηλώσεις της ΑΗΚ ακυρώνονται και όλες οι σημαίες στα κατά τόπους γραφεία της ΑΗΚ θα παραμείνουν μεσίστιες μέχρι τη μέρα της κηδείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X