ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία - «Έσβησε» ο 20χρονος Θανάσης που είχε χάσει το πόδι του

Ενεπλάκη σε τροχαίο στις 4 Μαΐου

24news team

Έχασε τη μάχη για ζωή ο 20χρονος Θανάσης Πεχλιβάνης που το βράδυ της 4ης Μαΐου, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του. 

Συγγενείς και φίλοι του 20χρονου μοτοσικλετιστή είχαν απευθύνει έκκληση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για αίμα, μια μέρα μετά το ατύχημα. Ο Θανάσης πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά του. 

Η ΑΕΛ Λεμεσού, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Θανάση.

«Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Σωματείου της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού θέλουν να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Θανάση Πεχλιβάνη που απεβίωσε σήμερα μετά από ατύχημα που είχε πριν λίγες μέρες. Η μητέρα του Θανάση αγωνίστηκε στην γυναικεία ομάδα καλαθόσφαιρας και η αδερφή του αγωνίζεται στην γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας του Σωματείου μας. Λεπτομέρειες για την κηδεία θα αναρτηθούν αργότερα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει» αναφέρει η ανακοίνωση της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος 

Το μοιραίο, όπως αποδείχθηκε τροχαίο, σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή, ανέκοψε την πορεία της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του 20χρονου, ενώ αυτή επιχείρησε να στρίψει, στη συμβολή των φώτων τροχαίας της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, με την οδό Παναγιώτη Αναγνωστοπούλου,

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο άτυχος νέος, που έφερε προστατευτικό κράνος, τραυματίστηκε κρίσιμα, ενώ η μοτοσικλέτα του μοιράστηκε στα δυο.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να σώσουν το πόδι του, ο 20χρονος υπέστη ακρωτηριασμό με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του.

Λίγα μέτρα πιο κάτω μάλιστα, και συγκεκριμένα στα επόμενα φώτα τροχαίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος, προσέκρουσε σε περιπολικό της Αστυνομίας, που είχε αποκόψει την κυκλοφορία, για διευκόλυνση των εξετάσεων στη σκηνή του τροχαίου.

Σύμφωνα με τον κ.Μιχαήλ, όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός ήταν θετικός σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοτέστ και νάρκοτεστ και συνελήφθη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X