ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία: Έπαιζε με άλλα παιδάκια και έχασε τις αισθήσεις του ο 11χρονος

Δεν κατέδειξε την αιτία θανάτου του η νεκροτομή

Δεν κατέδειξε την αιτία θανάτου του 11χρονου που απεβίωσε χθες αιφνιδίως στο Παραλίμνι, η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα επί της σορού του.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκροτομή διενεργήθηκε το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, οι οποίοι έλαβαν δείγματα από τη σορό. Τα δείγματα θα σταλούν για ιστοπαθολογικές και άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις προκειμένου να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 11χρονου.

Γύρω στις 4.45 το απόγευμα της Παρασκευής το αγόρι βρισκόταν σε συγγενικό σπίτι στη γειτονιά του και έπαιζε με άλλα παιδιά όταν έχασε τις αισθήσεις του.

Επί τόπου κλήθηκε παιδίατρος, ο οποίος προσπάθησε να επαναφέρει τις αισθήσεις του χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια με ασθενοφόρο ο 11χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.
 
Οι επί καθήκοντι ιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν το αγόρι και προχώρησαν σε διασωλήνωσή του, χωρίς όμως αποτέλεσμα και ο 11χρονος απεβίωσε λίγο πριν τις 6.30 το απόγευμα.
 
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X