ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγική ειρωνεία για τον Λάμπρο - «Ξεριζώθηκε ένα κομματι από την καρδιά μου»

Κεραυνός εν αιθρία η είδηση του θανάτου του

24news team

Για τη γειτονιά των αγγέλων πέταξε ο μικρός Λάμπρος σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρο το νησί.

Ο μικρός Λάμπρος Καλλένος που έπασχε από σπάνια ασθένεια, λάμβανε πειραματική θεραπεία με την οποία παρουσίασε ραγδαία βελτίωση η κατάστασης της υγείας του και η είδηση του θανάτου του ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Ο Λάμπρος έφυγε από τη ζωή χθες στο Ισραήλ, όπου μετέβη για εξετάσεις.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου στην εκπομπή «Alpha Eνημέρωση» στον «Αlpha Κύπρου», τραγική ειρωνεία το γεγονός πως θα επέστρεφε στην Κύπρο την ίδια μέρα αν όλα έβαιναν καλώς.

Ο δημοσιογρα΄φος και παρουσιαστής της εκπομπής του «Alpha Κύπρου», «24 Ώρες», ο οποίος είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή του τον μικρό Λάμπρο, τον αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές.

Δείτε την ανάρτησή του:

Δε θα μπω καν στον κόπο να πω ποιος ήσουν και τι ήσουν για μένα γιατί σίγουρα θα σε αδικήσω. Και δεν σου αξιζει με τίποτα να σε αδικήσω. Άλλωστε σου χρωστούμε τόσα πολλά που μας έμαθες. Ένα μόνο θα σου πω. Κατάφερες να με κάνεις να νιώθω ότι ξεριζώθηκε ένα κομματι από την καρδιά μου αλλά χαλάλι σου λεβεντη μου. Μπορεί να μην μπορώ να δω την λάμψη σου πλεον στη γη, αλλά κοιτάζοντας ψηλά στον ουρανό θα ξέρω ότι το πιο φωτεινό αστέρι θα είσαι εσύ.
Σε αγαπώ και θα σε θυμάμαι για πάντα Λαμπρούκο.
Ένας παντοτινός φίλος σου

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X