ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους τσάκωσαν με ναρκωτικά και κλοπιμαία

Έκανε όπισθεν και χτύπησε αμάξια

Περιουσία που πιστεύεται ότι είναι προϊόν διαρρήξεων και κλοπών, διαρρηκτικά εργαλεία και μικρή ποσότητα ναρκωτικών, εντοπίστηκαν σε όχημα που οδηγούσε 29χρονος, στη Λεμεσό, με συνοδηγό 28χρονο καταζητούμενο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, έκαναν χθες βράδυ σήμα σε όχημα που κινείτο ύποπτα στη γωνία των οδών τριών Ιεραρχών με Μισιαούλη και Καβάζογλου, στη Λεμεσό, ωστόσο, όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, κινήθηκε με ταχύτητα με την όπισθεν. Αποτέλεσμα, ήταν ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο προσέκρουσε σε δυο σταθμευμένα οχήματα και να ακινητοποιηθεί.

Από τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε πως οδηγός του οχήματος ήταν 29χρονος Ελλαδίτης και συνοδηγός 28χρονος Ε/κ, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ναρκωτικών τροχαίων παραβάσεων και δυστυχήματος και παράνομης κατοχής περιουσίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν χθες το πρωί.

Σε έρευνα στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, για την οποίαν ο 29χρονος παραδέχθηκε την κατοχή τους, καθώς επίσης διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, όπως κατσαβίδια, πένσες, φανάρια και κουκούλες, αλλά και περιουσία που εκτιμάται πως αποτελεί προϊόν διαρρήξεων και κλοπών.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν ρολόγια, ηλεκτρονικές ταμπλέτες, φωτογραφικές μηχανές, μια τηλεόραση και άλλα αντικείμενα, για τα οποία δεν έδωσαν ικανοποιητικές αποδείξεις για το νόμιμο της κατοχής τους.

Οι δυο οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση, όπου ο 28χρονος συνελήφθη εκ νέου δυνάμει δικαστικού εντάλματος που, όπως διαπιστώθηκε, επίσης εκκρεμούσε εναντίον του για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατοικίας που διαπράχθηκε στις 31 Αυγούστου 2016, στη Λεμεσό.

Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας, διάρρηξης και κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας, καθώς και τροχαία αδικήματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X