ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά στο Παραλίμνι - Κάηκαν πολυστερίνες και επηρεάστηκαν οικίες (Pics, Vid)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Πυρκαγιά ξέσπασε στο Παραλίμνι το μεσημέρι της Πέμπτης, σε εμπορευματοκιβώτιο, με τους πυκνούς καπνούς να καλύπτουν την περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία έσβησαν την φωτιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή, έχουν επηρεαστεί διαμερίσματα που βρίσκονται πλησίον του σημείου της πυρκαγιάς.

Πληροφορίες μας από την περιοχή της πυρκαγιάς αναφέρουν ότι οι πυροσβέστες με αναπνευστικές συσκευές ανέβηκαν στα διαμερίσματα που πιθανόν να επηρεάστηκαν από τους πυκνούς καπνούς για να διαπιστώσουν κατά πόσο υπάρχει ανάγκη για παροχή βοήθειας σε ένοικους. Ωστόσο, ευτυχώς, δεν χρειάστηκε η επέμβασή τους, καθώς κανείς δεν διέτρεξε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 13:16 σε πυρκαγιά σε εμπορευματοκιβώτιο το οποίο περιείχε πολυστερίνες και βρισκόταν εγκατεστημένο σε νεανεγειρώμενη οικοδομή.

Η πυρκαγιά επηρέασε γειτονική πολυκατοικία και διώροφη οικοδομή σπάζοντας γυάλινες προθήκες τους και προκαλώντας ζημιές. Και οι δύο οικοδομές εκκενώθηκαν προληπτικά, χωρίς να κινδυνέψει κανείς. Στην πυρκαγιά εργάζονται 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον πυροσβεστικό σταθμό Αμμοχώστου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X