ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον πυροβόλησε έξω από το σπίτι του - Ενώπιον Κακουργιοδικείου 34χρονος

Θύμα και φερόμενος δράστης δεν διατηρούσαν τις οποιεσδήποτε φιλικές σχέσεις

ΚΥΠΕ

Σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου, που θα συνεδριάσει στην Πάφο στις 2 Νοεμβρίου, παραπέμφθηκε ο 34χρονος για την υπόθεση απόπειρας φόνου σε κοινότητα της επαρχίας Πάφου με θύμα 31χρονο, σύμφωνα με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα. Το Δικαστήριο διέταξε επίσης όπως ο 34χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την 2η Νοεμβρίου που θα συνεδριάσει το Κακουργιοδικείο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 34χρονος, κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου, είναι της απόπειρας φόνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, καθώς και εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, στις 05:30 της Κυριακής 24ης Σεπτεμβρίου, το θύμα είχε αφιχθεί στην κατοικία του, επιστρέφοντας από νυχτερινό κέντρο και στάθμευσε το αυτοκίνητο του στην αυλή της κατοικίας του.

Τότε, συνέχισε, ο 34χρονος ο οποίος φέρεται «είτε τον ακολουθούσε, είτε να τον ανέμενε στη σκηνή» με τη χρήση κυνηγετικού όπλου φέρεται «να τον πυροβόλησε τραυματίζοντας τον».

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως στο μέρος προσέτρεξαν οι οικείοι του θύματος, οι οποίοι ξύπνησαν από τους πυροβολισμούς και ακολούθως κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος συνελήφθη αργότερα βάσει δικαστικού εντάλματος, αφού τον παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Ακολούθως, όπως είπε, το θύμα μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο ΓΝ Πάφου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εισήχθη στο χειρουργείο.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία, θύμα και φερόμενος δράστης δεν διατηρούσαν τις οποιεσδήποτε φιλικές σχέσεις και το αίτιο του επεισοδίου φαίνεται σε κάποιες διαφορές που προέκυψαν μεταξύ τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση