ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Τον απείλησαν ότι θα του κάψουν το σπίτι

Ληστεία και απειλές με αφορμή ένα ενοίκιο - Καταζητείται 34χρονος

Έναν 34χρονο αναζητεί η Αστυνομία, καθώς σύμφωνα με καταγγελία 36χρονου Βρετανού, φιλονίκησαν με αφορμή μια διαφορά από ενοικίαση διαμερίσματος και ακολούθως ο 34χρονος του απέσπασε αντικείμενα αξίας 2.000 ευρώ από το σπίτι, ενώ ανάγκασε τον Βρετανό να αποσύρει και χρήματα από ΑΤΜ, χωρίς τη συγκατάθεση του τελευταίου.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά εναντίον του 34χρονου υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, ληστείας, απαγωγής, απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή, εκβίαση , παράνομη είσοδο και απειλές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 36χρονος Βρετανός μόνιμος κάτοικος Πάφου κατήγγειλε στο ΤΑΕ Πάφου ότι φιλονίκησε με τον συγκάτοικο του ηλικίας 34 ετών με αφορμή μια διαφορά από ενοικίαση διαμερίσματος στην Λάρνακα. Κατόπιν τούτου ο 36χρονος του ζήτησε να εγκαταλείψει την κατοικία αφού ήταν δική του.

Ο 34χρονος αναχώρησε από την κατοικία, αλλά επέστρεψε πίσω μαζί με άλλα τρία πρόσωπα όλοι αφρικανικής καταγωγής και σύμφωνα με τον παραπονούμενο, απείλησαν ότι θα του κάψουν το σπίτι.

Επιπρόσθετα του απέσπασαν μια οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή, ακουστικά και διάφορα άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Στην συνέχεια τον οδήγησαν χωρίς την συγκατάθεση του σε μηχανή ΑΤΜ και εκεί με απειλές τον έπεισαν να αποσύρει το χρηματικό ποσό των 1.260 ευρώ τα οποία τους τα έδωσε.

Μετά το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία Πάφου και εναντίον του εξέδωσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, ενώ τα στοιχεία του έχουν τοποθετηθεί στο stop list. Στο παρόν στάδιο ο 34χρονος καταζητείται. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X