ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Τον γιο μου τον σκότωσαν οι αξιωματικοί του στρατού»

Έξαλλη η μητέρα του Θανάση Νικολάου

24news team

Αγανακτισμένη εμφανίστηκε η μητέρα του Θανάση Νικολάου, Ανδριάνα, σχετικά με τις έρευνες για τον θάνατο του γιου της.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση και στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση», η κα. Ανδριάνα ανέφερε πως δεν γνωρίζει τίποτα για τις έρευνες ενώ τόνισε ότι συνεχίζουν να την ταλαιπωρούν κάνοντας, μάλιστα, λόγο για συγκάλυψη.

Σημειώνεται πως η οικογένεια του Θανάση αναμένεται να προχωρήσει με ιδιωτική ποινική δίωξη σε βάρος όλων όσων εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Τους δώσαμε κάποια κίνητρα και αυτοί όφειλαν να τα ερευνήσουν, δεν ξέρω τι έκαναν...»

«Δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε κανένα πλέον», είπε χαρακτηριστικά, συνεχίζοντας τόνισε, «τους δώσαμε κάποια κίνητρα και αυτοί όφειλαν να τα ερευνήσουν, δεν ξέρω τι έκαναν. Έχουμε μια εικόνα. Τον γιο μου τον σκότωσαν οι αξιωματικοί του στρατού... Να σας το πω έτσι».

«Είναι οι κινήσεις, τον φόβισαν και τον σκότωσαν. Ποιοι είναι όμως οι εμπλεκόμενοι σε αυτά τα κυκλώματα του εμπορείου του λευκού θανάτου. Δεν αντέχω άλλο, ειλικρινά», είπε η κα. Ανδριάνα, εμφανώς αγανακτισμένη.

Εξάλλου η κα. Ανδριάνα, έστρεψε τα πυρά της προς τις κυβερνήσεις και τους αρμόδιους: «Όταν δολοφονείται η δικαιοσύνη, κανένας Πρόεδρος, κανένας Εισαγγελέας και κανένας Αρχηγός της Αστυνομίας, κανένας Πρόεδρος της Βουλής δεν θα έπρεπε να κοιμάται. Ο κάθε Πρόεδρος και ο κάθε Εισαγγελέας κλωτσά την υπόθεση από τον έναν στον άλλο, μέχρι και τον επόμενο για να περνάει ο καιρός. Αυτό συνεχίζεται για 18 χρόνια, όπου κυβέρνησαν τρεις Προέδροι και ο τελευταίος έκανε 10 ολόκληρα χρόνια και έρχεται τώρα ο τελευταίος να πει ότι συμμερίζεται τον πόνο μου;».

Συνεχίζοντας η μητέρα του αδικοχαμένου Θανάση αποκάλυψε ότι δύο ημέρες πριν πέσει νεκρός ο γιος της ήταν πολύ αναστατωμένος, παρακαλώντας την να κάνει κάτι για να φύγει από το στρατόπεδο στο οποίο υπηρετούσε.

«Δύο ημέρες πριν τον θάνατο του ήρθε με έξοδο και ήταν πολύ αναστατωμένος. Δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ σε τέτοια αναστάτωση, επειδή τους είδε. Με παρακαλούσε επανειλημμένα, ‘’ μαμά κάνε κάτι να με φύγεις από εκεί, σε παρακαλώ’’, αλλά δεν πρόλαβα. Μέχρι τώρα ακούω τι φωνή του να με παρακαλεί», δήλωσε με τρεμάμενη φωνή η κα. Ανδριάνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση