ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον έπιασαν με αναβολικά στο οδόφραγμα

Οι λειτουργοί του Τμήματος εντόπισαν σε όχημα ποσότητα 10 συσκευασιών αναβολικών χαπιών των 100mg το καθένα, τα οποία μεταφέρονταν «στις ελεύθερες περιοχές με σκοπό την πώληση τους»

ΚΥΠΕ

Συνολικά δέκα συσκευασίες αναβολικών χαπιών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τη Δευτέρα από το Τμήμα Τελωνείων, σε όχημα πολίτη στο οδόφραγμα της Δερύνειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων οι συσκευασίες εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια διενέργειας συνήθων ελέγχων στο οδόφραγμα Δερύνειας. Οι λειτουργοί του Τμήματος εντόπισαν σε όχημα ποσότητα 10 συσκευασιών αναβολικών χαπιών των 100mg το καθένα, τα οποία μεταφέρονταν «στις ελεύθερες περιοχές με σκοπό την πώληση τους», προστίθεται.

Προστίθεται ότι «τα αναβολικά χάπια κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων και παραδόθηκαν στην ΥΚΑΝ της επαρχίας Αμμοχώστου για περαιτέρω διερεύνηση».

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό «το Τμήμα Τελωνείων υπενθυμίζει ότι με βάση τους Κανονισμούς της Πράσινης Γραμμής απαγορεύεται αυστηρά η μεταφορά ναρκωτικών και άλλων απαγορευμένων ουσιών όπως αναβολικών ή στεροειδών χαπιών από τις κατεχόμενες προς τις ελεύθερες περιοχές».

Αναφέρεται επίσης ότι «η αγορά και κατανάλωση φαρμακευτικών προϊόντων από τις κατεχόμενες περιοχές μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές στην υγεία των ασθενών, αφού ενδέχεται τα σκευάσματα να μην είναι αυθεντικά ή να πρόκειται περί ψευδεπίγραφων φαρμάκων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση