ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιάστηκε στη φάκα - 16 κιλά κοκαΐνης από την Ολλανδία στην Κύπρο

Χειροπέδες σε 25χρονο μετά από καταδίωξη

Στη σύλληψη 25χρονου από την επαρχία Λάρνακας, προέβη το απόγευμα η ΥΚΑΝ, όταν ο συλληφθείς πήγε να παραλάβει από ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών δύο πακέτα που περιείχαν 16 περίπου κιλά κοκαΐνης.

Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης, η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών σε συνεργασία με ευρωπαϊκή χώρα, έλαβε σήμερα πληροφορία ότι θα μεταφέρονταν στην Κύπρο δύο πακέτα που περιείχαν ναρκωτικά.

Αμέσως μετά την άφιξη των πακέτων στην Κύπρο με ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών, έγινε ελεγχόμενη παράδοση και στο γραφείο της εταιρείας εμφανίστηκε για να τα παραλάβει ένας 25χρονος Ελληνοκύπριος από την επαρχία Λάρνακας.

Μόλις ο 25χρονος αντιλήφθηκε τα μέλη της ΥΚΑΝ φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη και κατά τη διαφυγή του, να κτυπήσει σε δύο ιδιωτικά αυτοκίνητα και σε ένα υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας.

Τα πακέτα που θα παραλάμβανε ο νεαρός παραλήφθηκαν τελικά από άνδρες της ΥΚΑΝ και από εξετάσεις διεφάνη ότι αυτά περιείχαν 16 περίπου κιλά κοκαΐνης, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια και θα σταλούν για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο 25χρονος συνελήφθηκε και αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση