ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Τμήμα της Αστυνομίας με τις περισσότερες μεταθέσεις - Όλα τα ονόματα

Η λίστα με τα ονόματα των αστυνομικών που μετατίθενται

Όπως έγινε γνωστό από το απόγευμα της Πέμπτης (16/1), η ηγεσία της Αστυνομίας επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του 24news, αποφάσισε να μεταθέσει 2 αρχιλοχίες, 14 αστυφύλακες, 22 αξιωματικούς, 6 ειδικούς αστυφύλακες και 5 λοχίες.

Ανάμεσα στα ονόματα των αστυνομικών που αναλαμβάνουν νέα καθήκοντα, υπάρχουν και κάποια που προκαλούν αίσθηση, όπως για παράδειγμα αυτό του επικεφαλής του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτου Σιάηλου, ο οποίος μετατίθεται  στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας και την θέση του αναμένεται να πάρει ο Ανώτερος Υπαστυνόμος Ανδρέας Λαμπριανού, ο οποίος κατείχε την θέση του υπεύθυνου στην Λακατάμια.


Νέο κύμα μεταθέσεων στην Αστυνομία Κύπρου


Το Τμήμα όπου διαπιστώνεται ότι έγιναν αρκετές αλλαγές προσώπων (8 συνολικά), είναι αυτό της Διοίκησης και Ανθρωπίνου Δυναμικού του Αρχηγείου. 

Πιο κάτω η λίστα με τις μεταθέσεις:

Ανδρέας Κωνσταντίνου (Αστυνόμος Α’) Από Βοηθός Διευθυντής Δ στην Λευκωσία σε Βοηθός Διευθυντή Δ & Ε στην Μόρφου

Γεώργιος Ανδρέου Χινινός (Αστυνόμος Α’) Από Βοηθός Διευθυντής Δ & Ε στην Μόρφου σε Βοηθό Διευθηντή Δ στην Λευκωσία

Κώστας Βέης (Αστυνόμος Β’) Από το Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου – Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Πρόληψης/Καταπολέμησης της Βίας στην Οικογένεια & Γραφείο Αντιμετώπισης Νεανικής Παραβατικότητας και Συντονιστής στο Γραφείο Καταπολέμησης Διακρίσεων, μετατίθεται στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος και Υπεύθυνος Γραφείο Καταπολέμησης Οργανωμένου Εγκλήματος του Αρχηγείου.

Παναγιώτης Νικολαΐδης (Αστυνόμος Β’) Από Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου και υπεύθυνος του Γραφείου Καταπολέμησης Οργανωμένου Εγκλήματος του Αρχηγείου, μετατίθεται σε Α.Α.Κ – Υποδιευθυντής Εκπαίδευσης του Αρχηγείου.

-Κυριακή Λαμπριανίδου (Αστυνόμος Β’) Από Α.Α.Κ – Υποδιευθύντρια Εκπαίδευσης του Αρχηγείου, μετατίθεται στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος – Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Πρόληψης/ Καταπολέμησης της Βίας στην Οικογένεια & Αντιμετώπισης Νεανικής Παραβατικότητας & Συντονίστρια του Γραφείου Καταπολέμησης Διακρίσεων.

-Νεόφυτος Σιάηλος (Ανώτερος Υπαστυνόμος) Από υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας μετατίθεται σε υπεύθυνος στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας.

-Γιώργος Σούπερμαν (Ανώτερος Υπαστυνόμος) Από υπεύθυνος του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων (ΟΠΕ) Λευκωσίας μετατίθεται σε υπεύθυνος στην Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης του Αρχηγείου (ΥΑΜ – ΚΕΔ Αερολιμένα Λάρνακας).

-Αντώνης Αντωνίου (Ανώτερος Υπαστυνόμος) Από σε υπεύθυνος στην Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης του Αρχηγείου (ΥΑΜ – ΚΕΔ Αερολιμένα Λάρνακας) μετατίθεται σε υπεύθυνος το ΟΠΕ Λευκωσίας

-Ανδρέας Λαμπριανού (Ανώτερος Υπαστυνόμος) Από υπεύθυνος του Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμιας σε υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας

-Νίκος Μηλιδώνης (Αναπληρωτής Ανώτατος Υπαστυνόμος) Από υπεύθυνος στο Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών σε υπεύθυνο του Αστ. Σταθμού Γερμασόγειας

-Αντώνης Σταύρου (Αναπληρωτής Ανώτατος Υπαστυνόμος) Από το Τμήμα Διοίκησης και Ανθρωπίνου Δυναμικού του Αρχηγείου και υπεύθυνος του Κλάδου Κτηριακών Υποδομών, μετατίθεται στην Α.Α.Κ και υπεύθυνος στο Γραφείο Υποστήριξης του Αρχηγείου.

-Μιχαλάκης Γρηγοριάδης (Υπαστυνόμος) Από υπεύθυνος Ε.Ο.Φ, μετατίθεται στο Τμήμα Διοίκησης και Ανθρωπίνου Δυναμικού του Αρχηγείου και στο Κ.Ε.Μ

-Κωστάκης Παπαδόπουλος (Υπαστυνόμος) Από υπεύθυνος στο Σύμπλεγμα Οδοφραγμάτων στην Λευκωσία, μετατίθεται σε υπεύθυνος του Ε.Ο.Φ. της Λευκωσίας.

-Σώτος Χαραλάμπους (Υπαστυνόμος) Από Β/υπεύθυνος στο Σύμπλεγμα Οδοφραγμάτων της Λευκωσίας, μετατίθεται στο Κ.Ε.Μ και ΟΥΛ.Α.Ε. της Λευκωσίας.

-Νικόλαος Κουσέττης (Υπαστυνόμος) Από Β/υπεύθυνος στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών, μετατίθεται σε προσωρινά υπεύθυνος στον ίδιο σταθμό.

-Χριστόφορος Χαγκούδης (Υπαστυνόμος) Από Κ.Ε.Μ και ΟΥΛ.Α.Ε Λευκωσίας, μετατίθεται σε υπεύθυνος στο Σύμπλεγμα Οδοφραγμάτων της Λευκωσίας,

-Βύρων Βύρωνος (Υπαστυνόμος) Από υπεύθυνος στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας, μετατίθεται στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος και Γραφείο Πρόληψης Εγκλήματος του Αρχηγείου.

-Παναγιώτα Σατσιά Κυριάκου (Υπαστυνόμος) Από Β/υπεύθυνη στο Τμήμα Διοίκησης και Ανθρωπίνου Δυναμικού Γ.Α.ΔΥ του Αρχηγείου, μετατίθεται σε υπεύθυνη του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου.

-Φλώρης Νικάνδρου (Υπαστυνόμος) Από το Αρχηγείο και την Α.Α.Κ –την Εθνική Μονάδα CEPOL και το Γραφείο Προσλήψεων που ήταν υπεύθυνος, μετατίθεται στο Α.Α.Κ και υπεύθυνος στο Γραφείο Προσλήψεων και γίνεται εκπαιδευτής στην Σχολή Λοχιών και Αστυφυλάκων του Αρχηγείου.

-Γεώργιος Γεωργίου (Υπαστυνόμος) Από υπεύθυνος στον Αστ. Σταθμό Καλού Χωριού Λεμεσού, σε υπεύθυνος στον Αστ. Σταθμό της Επισκοπής.

-Στέλιος Νέστορος (Υπαστυνόμος) Από τα Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος και Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων του Αρχηγείου, μετατίθεται στην Α.Α.Κ και εκπαιδευτής στην σχολή Λοχιών και Αστυφυλάκων του Αρχηγείου.

-Αντώνης Χατζηαντώνης (Υπαστυνόμος) Είναι στο Τμήμα Διοίκησης και Ανθρωπίνου Δυναμικού και τον Κλάδο Κτηριακών Υποδομών του Αρχηγείου και παραμένει, αλλά γίνεται υπεύθυνος στον Κλάδο Κτηριακών Υποδομών.

-Ανδρέας Ξενοφώντος (Α/λοχίας) Από τα Αστυνομικά Κρατητήρια στην του σταθμού στην Λακατάμια, μετατίθεται στο Οδόφραγμα Αγίου Δομετίου

-Ανδρέας Ηλία (Α/λοχίας) Από το Τμήμα Τροχαίας του Αρχηγείου και υπεύθυνος του Κλιμακίου Ο.Π.Ο.Δ Αυδήμου, μετατίθεται σε υπεύθυνος στο Καλό Χωρίο Λεμεσού.

-Λουΐζα Αλεξάνδρου (Λοχίας) Από ΟΥΛ.Ε.Ε Λεμεσού στον Σταθμό Πόλεως της Λεμεσού.

-Σταυρούλα Ιερείδου (Λοχίας) Από Οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, μετατίθεται στην Διεύθυνση Οικονομικών και Κλάδο Αξιοποίησης Χρηματοδοτικών Ευκαιριών του Αρχηγείου.

-Μαρία Χριστοφόρου (Λοχίας) Παραμένει στο Τμήμα Διοίκησης και Ανθρωπίνου Δυναμικού και το Γ.Α.Δ.Υ του Αρχηγείου, αλλά γίνεται Β/Υπεύθυνη.

-Στέλιος Γαβριήλ (Λοχίας) Από το Τμήμα Διοίκησης και Ανθρωπίνου Δυναμικού και Γ.Α.Δ.Υ, μετατίθεται στο Α.Α.Κ και υπεύθυνος στην Εθνική Μονάδα CEPOL του Αρχηγείου.

-Αντώνης Ευτυχίου (Λοχίας) Από Α.Α.Κ και υπεύθυνος στο Γραφείο Υποστήριξης του Αρχηγείου και στην Σχολή Λοχιών και Αστυφυλάκων όπου ήταν εκπαιδευτής, μένει μόνο στο Α.Α.Κ και εκπαιδευτής στην Σχολή.

-Γεώργιος Κωνσταντινίδης (Α/Αστυφύλακας) Από κοινοτική αστυνόμευση στον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας, μετατίθεται στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου.

-Αλέκος Λοΐζου (Αστυφύλακας) Από Τροχαία Λεμεσού, μετατίθεται στο Υ.Α&Μ του Αρχηγείου, Κλιμάκιο Λεμεσού.

-Ευφροσύνη Καψούλλη (Αστυφύλακας) Από ΤΑΕ Λευκωσίας, μετατίθεται στον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών.

-Σπυρούλα Νικήτα (Αστυφύλακας) Από Μ.Π.Φ- Ασφάλεια Οικίας Προέδρου της Δημοκρατίας στην Λεμεσό, μετατίθεται στο Δ.ΑΣ.Α, Αερολιμένα Πάφου και Ο.Τ.Ε Αρχηγείου.

-Χριστάκης Γεωργίου (Αστυφύλακας) Από Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, μετατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου Ο.Π.Ο.Δ

-Ανδρέας Μαραθεύτης (Αστυφύλακας) Από κοινοτική αστυνόμευση και τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου, μετατίθεται στο Ε.Ο.Φ της Λευκωσίας.

-Κώστας Χριστοφόρου (Αστυφύλακας) Από τον Κεντρικό Σταθμό Πάφου μετατίθεται στον Σταθμό Πόλεως της Λεμεσού.

-Στυλιανός Τσαγγαρίδης (Αστυφύλακας) Από τον Σταθμό Πέρα Χωρίου μετατίθεται στο Ε.Ο.Φ. Λευκωσίας

-Γεωργία Δημητρίου (Αστυφύλακας) Από το Τμήμα Διοίκησης και Ανθρωπίνου Δυναμικού του Αρχηγείου - Γ.Α.ΔΥ, μετατίθεται στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου – Γ.Α.ΔΥ.

-Μαρία Βαρνάβα (Αστυφύλακας) Από τον Κεντρικό Σταθμό Πάφου μετατίθεται στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη στην Λεμεσό.

-Ελευθερία Καραγιάννη (Αστυφύλακας) Από Δ.ΑΣ.Α, Αερολιμένα Πάφου και Ο.Τ.Ε του Αρχηγείου μετατίθεται στον ΟΥΛ.Ε.Ε

-Γιώργος Καρακάννας (Αστυφύλακας) Από τον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας μετατίθεται στον Σταθμό Αγίου Δομετίου και την κοινοτική αστυνόμευση

-Μαριάννα Παπαδάκη (Αστυφύλακας) Από το Τμήμα Διοίκησης και Ανθρωπίνου Δυναμικού – Γ.Α.ΔΥ του Αρχηγείου, μετατίθεται στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος – Γ.Α.ΔΥ Αρχηγείου.

-Ανδρέας Σταυρίδης (Αστυφύλακας) Από τον Σταθμό Πέρα Χωρίου μετατίθεται στον Σταθμό Ομορφίτας και την κοινοτική αστυνόμευση

-Γεώργιος Λειψός (Αστυφύλακας) Από τον Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λεμεσού μετατίθεται στο Δ.ΑΣ.Α, Αερολιμένα Πάφου και ΟΤΕ του Αρχηγείου.

-Μαρία Κουκκουλή (Αστυφύλακας) Από το Οδόφραγμα Αστρομερίτη – Ζώδιας μετατίθεται στο Ε.Υ.Π.Π – Ασφάλεια κτηρίου Βουλής.

-Γιαννάκης Μυλωνά (Αστυφύλακας) Από το Δ.ΑΣ.Α, Αερολιμένα Πάφου και ΟΤΕ Αρχηγείου μετατίθεται στο Μ.Π.Φ – Ασφάλεια οικίας Προέδρου της Δημοκρατίας στην Λεμεσό.

-Νίκη Γεωργίου (Αστυφύλακας) Από τον Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς μετατίθεται στο Λ&Ν.Α. – Λιμενικός και Ναυτικός Σταθμός Πάφου

-Βενιζέλος Βελαώρας (Αστυφύλακας) Από την Τροχαία Λευκωσίας μετατίθεται στο Ε.Ο.Φ. Λευκωσίας.

-Ανδρέας Τσιβιτάνου (Αστυφύλακας) Από Ε.Υ.Π.Π – Ασφάλεια κτηρίου Βουλής μετατίθεται στο Οδόφραγμα Αστρομερίτη – Ζώδιας.

-Έφη Σάββα (Αστυφύλακας) Από το Λ&Ν.Α. – Λιμενικός και Ναυτικός Σταθμός Πάφου μετατίθεται στον Αστυνομικό Σταθμό Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X