ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του παππού Ανδρέα ένα χρόνο μετά

«Παντού ερωτηματικά και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑΤΙ!!!!! Δεν ξέρω που είσαι, ούτε πως έφυγες»

Πως εξαφανίζεται έτσι ένας άνθρωπος; Τι γίνεται; Πώς είναι δυνατόν; Ένα χρόνο μαρτύριο περνάει η οικογένεια του παππού Ανδρέα Αγαθαγγέλου από την Λάρνακα που στις 4 Ιουλίου του 2019 χάθηκαν τα ίχνη του και μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

Οι προσπάθειες της Αστυνομίας, της ΕΜΑΚ και της Πολιτικής Άμυνας αν και καθημερινές ήταν μάταιες…

Σήμερα στέλνει το δικό της σπαρακτικό μήνυμα η κόρη του παππού Αντρέα και συγκινεί με τα λόγια της και τα αμέτρητα πώς και γιατί…

«Σήμερα ένας χρόνος... 4 Ιουλίου 2019.. Ένας χρόνος που λείπεις.. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ!! Λένε πως ένα μνημόσυνο γίνεται για να θυμόμαστε αυτόν που έφυγε και για να αναπαύεται η ψυχή του. Ούτε αυτό δεν μπορώ να το κάνω.. Αυτό που θεωρείται λογικό, δεδομένο και συνηθισμένο, για εσένα είναι τόσο διαφορετικό. Ίσως γιατί ήσουν διαφορετικός. Μάλλον, ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟΣ είναι οι σωστές λέξεις!! ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ!!........ Τι σημαίνει αυτή η λέξη;;;;;; Αντικείμενα εξαφανίζονται. Αυτό το καταλαβαίνω. Όμως οι άνθρωποι...;;; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;;;; Και όμως... γίνεται. Ένα χρόνο τώρα προσπαθώ να μάθω, να ανακαλύψω, να καταλάβω τι έγινε;; Πώς έγινε;;;; ΤΙΠΟΤΑ!!! Παντού ερωτηματικά και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑΤΙ!!!!! Δεν ξέρω που είσαι, ούτε πως έφυγες. Όμως για ένα είμαι σίγουρη!! ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθος. Γιατί δεν γνώρισα ΠΟΤΕ πιο αθώο, πιο καλόψυχο, πιο καλόκαρδο άνθρωπο από εσένα ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ!! Μου λείπεις παπά μου κάλε!!! Ευχαριστώ τον Θεό που είχα εσένα για πατέρα! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!! ....4 Ιουλίου 2019... Αυτή την μαύρη ημερομηνία δεν θα την ξεχάσω ΠΟΤΕ!! Θα περιμένω και θα εύχομαι κάποτε για ένα σημάδι. Ίσως και για κάποιες απαντήσεις. Σε θυμάμαι..... ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ!!!!! Σ’ αγαπώ»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X