ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «κράξιμο» έφερε κορυφή για… El diablo (pics)

Ποια θέση δίνουν στη Κύπρο οι στοιχημάτικες εταιρείες

24news team

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσαν οι στοίχοι του τραγουδιού «El Diablo» που πρόκειται να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021. Πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν την αντίθεσή τους σχετικά με το τραγούδι και απαιτούν την απόσυρσή του. Μεταξύ αυτών και ο Μητροπολίτης Μόρφου, αλλά και θρησκευτικοί, που τάχθηκαν ανοιχτά εναντίον της συμμετοχής, αφού το τραγούδι θεωρείται ότι είναι ενάντια στη θρησκεία μας και αφιερωμένο στο διάβολο.

Το «κράξιμο» όμως φαίνεται να προκάλεσε ενδιαφέρον στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ανέβασαν το τραγούδι στο νούμερο 1 των trendings του YouTube. Μάλιστα, το «El Diablo» που κυκλοφόρησε στις 27 Φεβρουαρίου έχει μαζέψει ήδη πέραν του μισού εκατομμυρίου προβολές.

Πιθανότατα, αρκετοί σπεύδουν να ακούσουν τους στοίχους ώστε να αποκτήσουν την δική τους άποψη σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε, όμως δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει και αυτούς που στηρίζουν το τραγούδι. 

Πιο πάνω από την Ελλάδα η Κύπρος στα προγνωστικά

Από την άλλη, τα νέα από τα προγνωστικά των εταιρειών στοιχήματος που αφορούν την Eurovision, δεν είναι τόσο θετικά για την εκπροσώπησή μας. Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στον πιο κάτω πίνακα, το «El Diablo» θεωρείται ως 13o φαβορί. Δηλαδή, η Κύπρος κατατάσσεται εκτός τελικής 10αδας του διαγωνισμού.

Μεγάλο φαβορί θεωρείται η εκπροσώπηση της Ισλανδίας αλλά και της Ρωσίας, ενώ η Ελλάδα με το «Last Dance» βρίσκεται στην 15η θέση της κατάταξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X