ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Της βγήκε ξινός ο… πανικός στο Mall - Πληρώνει ακριβά!

Θα της κοστίσει ο... κούκος αηδόνι!

24news team

Δύο τα εξώδικα που εκδόθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας εναντίον της γυναίκας που εντοπίστηκε να μεν φέρει προστατευτική μάσκα, ενώ κινείτο εντός του εμπορικού κέντρου στη Λακατάμια.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Δύναμης κατήγγειλαν την εν λόγω γυναίκα για την μη χρήση μάσκας σε δημόσιο χώρο ενώ μετά απο έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι δεν έστειλε ούτε SMS στο 8998 για μετακίνησή της. Για τα δύο αδικήματα, εκδόθηκαν δύο διαφορετικά εξώδικα πρόστιμα ύψους 300 ευρώ. Συνολικά δηλαδή, η εν λόγω γυναίκα καλείται να πληρώσει το ποσό των 600 ευρώ για παραβίαση προνοιών του περί λοιμοκάθαρσης νόμου.

Θυμίζουμε ότι, γύρω στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας (8/3) αστυνομικοί που διενεργούσαν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού στο εμπορικό κέντρο Λακατάμιας, εντόπισαν και πλησίασαν γυναίκα η οποία δεν έφερε την μάσκα της.

Τα μέλη της Δύναμης, κάλεσαν την γυναίκα να φορέσει την προστατευτική μάσκα, ως ορίζει ο περί Λοιμοκάθαρσης νόμος, ωστόσο αυτή φαίνεται ότι εκνευρίστηκε από τις συστάσεις των αστυνομικών και άρχισε να φωνάζει. 

Σε κάποια στιγμή μάλιστα, φέρεται να επιτέθηκε στα όργανα της Τάξης με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Η εν λόγω γυναίκα οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό όπου ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς. Εναντίον της διερευνώνται τα αδικήματα της πρόκλησης ανησυχίας, εξύβρισης και της επίθεσης εναντίον αστυνομικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση