ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την έπιασαν να κλέβει - Επιτέθηκε σε αστυνομικούς με τη φίλη της

Τι βρέθηκε στην κατοχή της

Στο πλαίσιο διερεύνησης των αδικημάτων, Κλοπής – ανησυχίας – αντίστασης σε νόμιμη σύλληψη, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν χθες στη σύλληψη δύο νεαρών γυναικών ηλικίας 20 ετών.

Της σύλληψης των δύο 20χρονων γυναικών, προηγήθηκε καταγγελία από ιδιοκτήτη καταστήματος στην Αγία Νάπα, για κλοπή εμπορευμάτων από το κατάστημα του.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα ιδιοκτήτης καταστήματος στην Αγία Νάπα, αντιλήφθηκε μια από τις συλληφθείσες να βρίσκεται εντός του καταστήματός του και να κλέβει διάφορα κοσμήματα.

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Αμμοχώστου), τα οποία βρίσκονταν σε πεζή περιπολία κλήθηκαν από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και επιλήφθηκαν άμεσα του περιστατικού.

Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν την εν λόγω γυναίκα, όπου από εξετάσεις που ακολούθησαν, στην κατοχή της ανευρέθηκαν έξι καδένες χεριού και μια λαιμού, οι οποίες παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Η 20χρονη, όταν πληροφορήθηκε για τη σύλληψή της για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, μαζί με τη δεύτερη 20χρονη που κατέφθασε στο μέρος, άρχισαν να φωνάζουν και να προκαλούν ανησυχία, ενώ επιτέθηκαν και στα μέλη της Αστυνομίας.

Οι δύο 20χρονες συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της πρόκλησης ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης, αντίστασης σε νόμιμη σύλληψη και επίθεσης εναντίον μέλους της Αστυνομίας.

Ακολούθως, μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα πιο πάνω αδικήματα (καθώς επίσης και για το αδίκημα της κλοπής περιουσίας) και αφέθηκαν ελεύθερες, για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση