ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την έπιασαν για κλοπή και παραδέχθηκε ένοπλη ληστεία

Μπήκαν με μαχαίρι και ξάφρισαν το ταμείο

Συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 19χρονη για υπόθεση κλοπής ενός κινητού τηλεφώνου και μιας ταμπλέτας.

Ανακρινόμενη, η 19χρονη, φέρεται να παραδέχθηκε και τη συμμετοχή της σε ληστεία περιπτέρου, που διαπράχθηκε στις 27/3/2019, στην επαρχία Λάρνακας.

Το κτύπημα στο περίπτερο

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 59χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου στην επαρχία Λάρνακας ότι, γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα της 27ης Μαρτίου, εισήλθαν στο περίπτερό του δύο πρόσωπα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Ο ένας από τους δύο αγνώστους, σύμφωνα με την καταγγελία, πρόταξε μαχαίρι με το οποίο ακινητοποίησε τον 59χρονο ενώ το δεύτερο πρόσωπο άνοιξε την ταμειακή μηχανή και πήρε από μέσα το χρηματικό ποσό των €480 και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, ο ένας δράστης φορούσε μαύρα ρούχα, είχε καλυμμένο το κεφάλι με φούτερ ενώ μέρος του προσώπου ήταν καλυμμένο με κασκόλ. Ο δεύτερος δράστης, προφανώς γυναίκα, φορούσε ανοικτόχρωμο κολάν, είχε καλυμμένο το κεφάλι με φούτερ ενώ μέρος του προσώπου ήταν καλυμμένο με κασκόλ.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X